24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Tipy na podzimní čtení

26.10.2012
Secret...
Jsem obyčejná holka z malého města s velkým snem. Mým snem je být oblíbenou blogerkou a stát se novinářkou. Nechci být hrozně slavná, stačí mi jen trošku slavnější:D Svůj první blog jsem si založila v osmi letech. Od té doby mě to nějak chytlo a prostřídala jsem několik různých blogů. Ustálila jsem se ale na tématu móda a deníček. Nejsem ani hezká a ani hubená jako většina blogerek:) To by se někomu mohlo zdát jako mínus, ale podle mě je to naopak velké plus.

Tipy na podzimní čtení

Na podzim má asi každý chuť zalézt si pod peřinu s teplým čajem a dobrou knížkou. Proto jsem se rozhodla dát vám sem pár mých oblíbených knížek, které si můžete přečíst, když bude venku hnusně.Rozhodně vám v pochmurném počasí zlepší náladu.

Temné vize:Odhalení

L. J. Smith

Schopnosti, které přesahují lidské chápání! Kaitlyn má nezvyklé oči a jasnovidecké schopnosti. Žije s pověstí čarodějky. Pozvání do institutu nadaných pro ni znamená naději na nový život. Všichni se však brzy dozví pravdu o experimentu, který ohrožuje jejich zdravý rozum a životy.

 

Lovkyně snů:Procitnutí

Lisa McMann

Sedmnáctiletou Janie už nebaví, že se stále propadá ostatním lidem do snů, zejména pokud ten, komu se zdají, někam padá, ocitá se na veřejnosti nahý nebo sní o svých erotických tužbách. Janie se nemůže nikomu svěřit - neuvěřili by jí a mysleli by si, že je blázen. A tak žije se svou schopností jako s nechtěným prokletím, které neumí ovládat. Pak se jednou propadne do noční můry, z níž jí ztuhne krev v žilách. Poprvé není v něčí zvrácené duši jen pozorovatelem, ale i účastníkem.

 

Čísla:Na útěku

Rachel Wardová

Jem už od malička vidí v očích lidí čísla. Co ta čísla vlastně znamenají, pochopí v den matčiny smrti – jsou to data, dny, kdy lidé, kterým se dívá do očí, zemřou.
Život je pro Jem těžký, dokud nepotká kluka, kterému říkají Pavouk. Svět je náhle mnohem krásnější.
Ale cestou do Londýna Jem pozná, že se blíží veliké neštěstí, které navždy otřese jejich životy…
Od chvíle, kdy zemřela její matka, Jem věděla o číslech. Věděla o nich už mnohem dřív, vlastně odmalička. Když se podívala někomu do očí, registrovala v nich číslo. Ale jeho význam zjistila v den, kdy její matka zemřela na předávkování drogami. Číslo znamenalo datum úmrtí.
Jem prožívala těžké dětství. Stěhovala se od jedné pěstounky k druhé a všude si připadala jako cizinec. Nejraději se toulala sama a tak tomu bylo i v okamžiku, kdy potkává kluka, jemuž přezdívají Pavouk. Náhodné setkání jí změní život. Nachází někoho opravdu blízkého a svět se rázem stává snesitelnější. Společně se potulují kolem jednoho z londýnských kanálů, klábosí o všem možném a pomalu se sbližují. Na jednom z výletů do města se stanou svědky tragického neštěstí, které Jem předem předpoví. Oni sami katastrofě uniknou, ale ta je jen začátkem událostí, které navždy otřesou jejich životy.

 

Sto tajných dvířek

Nathan D. Wilson

Dvanáctiletý Henry York se jednoho večera zrovna chystá na kutě, když z půdy nad sebou uslyší ránu. V domě, v němž nyní žije, se moc nevyzná – na nějakou dobu se totiž přestěhoval ke své tetě, strýčkovi a třem sestřenicím – a tak si tajuplných zvuků nejprve nevšímá. Příští noc se však probudí zasypaný úlomky omítky. Ze stěny trčí dva prapodivné knoflíky a jeden z nich se pomaloučku začíná otáčet... Henry seškrábne ze zdi kus omítky a odhalí dvířka – devětadevadesát dvířek všech tvarů i velikostí. Za jedněmi šumí liják. Za druhými je vidět jasně ozářená místnost – a v ní přechází sem a tam neznámý muž! Henry i jeho sestřenice Henrietta brzy pochopí, že to nejsou jen tak nějaká obyčejná dvířka, ale brány do jiných světů.

 

Kočičí holka

Thomas Brezina

Tajuplný a napínavý příběh patnáctileté Katie o tom, že být jiný a zvláštní někdy stojí za to! Katie žije po smrti svých rodičů s babičkou a strýčkem na malém anglickém ostrově a vede poklidný život, až do chvíle, kdy zjistí, že kromě lidských má v sobě i kočičí geny. Kdykoli se ocitne v ohrožení, zježí se jí vlasy, daleko lépe slyší a dokonce vidí ve tmě..Celý život se jí najednou převrátí naruby! Babička je obviněna z vraždy a Katie zjistí, že se smrtí jejích rodičů není vše tak, jak si až dosud myslela.

 

Doufám že se vám moje tipy na podzimní čtení libili a nějakou z těchto knízek si přečtete :-)

xoxo Secret...

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Secret...

Jsem obyčejná holka z malého města s velkým snem. Mým snem je být oblíbenou blogerkou a stát se novinářkou. Nechci být hrozně slavná, stačí mi jen trošku slavnější Svůj první blog jsem si založila v osmi letech. Od té doby mě to nějak chytlo a prostřídala jsem několik různých blogů. Ustálila jsem se ale na tématu móda a deníček. Nejsem ani hezká a ani hubená jako většina blogerek To by se někomu mohlo zdát jako mínus, ale podle mě je to naopak velké plus.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.