24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

RYOR samoopalovací mléko

20.09.2013
siimiina
Blog obsahující vše kolem vlasů. Rady, tipy, triky, zajímavosti a mnohem více...

Léto skočilo a má krásně čokoládově opálená pleť bledla. Nechtěla jsem zase hned vyblednout a do solárka se mi taky chodit nechtělo, jen kvůli tomu jak je to strašně nezdravé.

Rozhodla jsem se teda pro samoopalovací krémy. Ikdyž jsem s nimi neměla dobré zkušenosti, narazila jsem na netu na pár recenzí na samoopalovací mléko od Ryoru. Byli vždy velice pozitivní  a tak jsem se rozhodla do něj těch pár korun investovat. 

Je to asi jeden z nejlevnějších samoopalováku, které jsem kdy viděla a tak by mě zklamání zas až tak tolik nemrzelo, jako u některých drahých. Stojí kolo 170 Kč. Já ho kupovala ještě ve slevě, takže nebylo nad čím přemýšlet. 

Bylo mi doporučeno, že před nanesením si mám udělat peeling těla. Použila jsem obyčejný sprchový gel od adidasu s drobnými peelingovými částečkami. (růžové balené) 
Po prvním nanesení jsem neviděla žádné známky opálení. Nanesla jsem tedy opalovací krému více a po chvíli se projevili. Byla jsem z mléka velice nadšena, nedělá fleky na těle, opálení je přirozené a né až tak intenzivní, takže bych ho i vřele doporučila bledulkám. Nečekala jsem až takový zázrak. Dokonce ani na oblečení nedělá fleky a mohu se po namazání ihned obléci, vydrží poměrně dlouho, na obalu píší, že stačí použít jednou týdně a opravdu tomu tak je. 

Bude to můj pomocník pocelou zimu a určitě si koupím další balení. 
Napište mi, kdo ho také vyzkoušel a jaké s ním má zkušenosti. Moc děkuji. 

Další recenze na: hair-sk.webnode.cz

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

siimiina

Blog obsahující vše kolem vlasů. Rady, tipy, triky, zajímavosti a mnohem více...


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.