24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Neobyčejné laky na nehty I. - Gabriella Salvete Stars enamel

17.05.2013
Smartnailsetc
Jsem, ještě pár dní, 23-letá studentka andragogiky před státnicemi, která má beauty blog a zajímá ji vše kolem kosmetiky, líčení a módy. Na svůj blog natáčím videa, píši články, snažím se tvořit nové věci a být v životě optimistická:) Do toho čas od času píši články i do projektu Módní ikona, který se snažíme se známou zviditelnit a pořádně rozjet :D.

První z minisérie článků o zvláštních lacích na nehty.

Krásné slunečné dopoledne, učení je sice dost, ale občas se člověk musí odreagovat (resp. má tendence dělat cokoli jiného), tak proč ne u psaní článku:-). Rozhodla jsem se pro vás napsat takovou sérii článků o různých lacích na nehty, které nejsou úplně klasické, protože mám pocit, že poslední dobou rostou jak houby po dešti. Samozřejmě ne všechny mám doma a vyzkoušené - to vám ale vždy napíšu do článku. První vlaštovkou je řada Stars enamel od Gabrielly Salvete. Gabriella měla takto limitovanou edici ve čtyřech barvách, vzhledem k tomu, že jsem se rozhoupala zkusit ho celkem pozdě, sehnala jsem už jen tuto fialovou, ale i tak nelituji. V edici byla tedy ještě tmavě šedá, dalo by se říct takový odstín alá střelný prach, potom oranžovo-červená, taková ohnivá a tlumenější odstín růžové. Všechny odstíny jsou hezké a vytváří něco, čem se v modeláži nehtů říká "sugar efekt", neboli efekt pocukrovaných nehtů, tzn. když si nalakujete nehty máte povrch hrubý, jako by nehty byly opravdu pocukrované:-) 

Překvapilo mě, jak lak kryje už v první vrstvě, ale myslím, že je lepší dát vrstvy dvě pro intenzivnější efekt. Lak se třpytí na všechny strany a třpytivý efekt ještě podpoříte, pokud ho přelakujete nějakým vrchním bezbarvým lakem, čímž se malinko vyhladí i hrubý efekt, ale komu to nevadí, bonusem samozřejmě bude vyšší výdrž. S takto hrubým efektem jsem logicky čekala, že bude trochu peklo dostat lak dolů, ale ne...! Jde to skoro stejně jako s normálním lakem.

Jak tedy já osobně nemám perleťové laky vůbec ráda, tak tenhle se tak krásné a hodně třpytí, že jsem si ho po jednom lakování okamžitě zamilovala a jestli ho někde seženete, určitě ho zkuste taky! 

Krásný den!

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Smartnailsetc

Jsem, ještě pár dní, 23-letá studentka andragogiky před státnicemi, která má beauty blog a zajímá ji vše kolem kosmetiky, líčení a módy. Na svůj blog natáčím videa, píši články, snažím se tvořit nové věci a být v životě optimistická Do toho čas od času píši články i do projektu Módní ikona, který se snažíme se známou zviditelnit a pořádně rozjet .


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.