24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Mé tipy na filmy, nejen na sobotní večer

31.08.2014
Susan Lorvel
Ahoj, ráda se dělím o názor, píši recenze a články. Jsem milá a přátelská, ráda vždy pomůžu. :) Nerada se vzdávám dopředu a někdy si kladu až příliš vysoké cíle. Ráda poslouchám hudbu a už 10 let tancuji :) Nebudu psát jenom o kosmetice, ale i o mých poznatcích ze života, zkušeností a dojmů. Na slovo krása, se dá dívat z několika úhlů a já se vám jí pokusím ukázat ze všech úhlů a stran :)

Nevíte, na co se večer podívat? Mám pro vás dva filmy, které podle mě, stojí za vidění. :)

Dívala jsem se na televize a přemýšlela, jaký článek bych vám napsala... Napadlo mě, že Vám napíši pár tipů na filmy.
Asi jako první bych začala komedií. Jejich několik, ale za mě doporučuji se podívat na Pozdrav ze spermabanky. Tento film je z roku 2013 a v hlavní roly je Vince Vaughn, který si zahrál muže, co několikrát daroval sperma. Ovšem po delší době se ukáže, že tohle jeho dárcovství využilo více žen, než by si dokázal představit... Jeho život se bude dále vyvýjet úplně jinak.
Je to prostě komedie a já jí viděla s titulky. Určitě se u ní zasmějete a pobaví, co všechno se může v životě stát :D
Další filmem je Divergence. Upřímně, já tenhle film žeru :D Je trochu podobný Hunger Games, ale Divergenci mám raději. Film je z letošního roku a cca v květnu se promítal v kninech. Je to Sci - Fi, akční, dobrodružný ale i trošku romantický film. Mám dojem, že je i kniha, ale tu jsem nečetla. V hlavních rolích je Theo James (alias Four) a Shailene Woodley (alias Tris). Město je po velké válce a každý, kdo dovrší své plnoletosti, musí si vybrat frakci. Tris už odmala obdivuje frakci neohrožených a je jejím snem, být v ní. Je to frakce, která je podobná policii. Ovšem výcvikem musí projít všichni a ti, co neprojdou, budou bez frakce=bez domova. Protože zákon říká, kdo odejde, nemůže se vrátit zpět ke své rodině.
Herečka Shailene Woodley si zahrála ve filmu Hvězdy nám nepřály, jako hlavní hrdinka a Ansel Elgort, který tam hrál s ní, se objevil i v Divergenci jako její bratr.
To by bylo pro dnešní večer vše a já doufám, že se na filmy podíváte :)
Ráda bych z toho udělala tradici a to tak, že každou sobotu, bych napsala článek o nějaké filmu a zhodnotila vám ho, aby jste věděli, co je propadák a co prostě filmová bomba :)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Susan Lorvel

Ahoj,
ráda se dělím o názor, píši recenze a články. Jsem milá a přátelská, ráda vždy pomůžu. Nerada se vzdávám dopředu a někdy si kladu až příliš vysoké cíle. Ráda poslouchám hudbu a už 10 let tancuji Nebudu psát jenom o kosmetice, ale i o mých poznatcích ze života, zkušeností a dojmů.
Na slovo krása, se dá dívat z několika úhlů a já se vám jí pokusím ukázat ze všech úhlů a stran


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.