24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Kosmetika Cien - mycí gel a peeling na obličej

18.07.2013
Svět podle Kyrkys
Mé jméno je Klára Fritschová a zajímám se o kosmetiku. Ráda se podělím o svoje zkušenosti. Mám svůj vlastní blog na který nepíši jen o kosmetice, ale i o vaření, líčení. Můj blog se jmenuje- Svět podle Kyrkys a proto na blog píši články, které se týkají mého života. Jsem moc ráda, když vím, že se někomu moje usílí a práce líbí :-).

Ahoj světe, dneska tu mám recenzi na kosmetiku Cien- jedná se mycí gel a peeling.

Krásný den všem,

dnes bych se s Vámi chtěla podělit o zkušenosti s kosmetikou Cien, kterou zakoupíte v prodejnách Lidl. Z této kosmetiky nemám jen mycí gel a peeling, ale i jinou kosmetikou a jsem s nimi moc spokojená.

 

Fotky produktů

 

Pleťový peeling

 

Peeling je určený na normální a smíšenou pleť. Na suchou pleť bych ho nedoporučovala. Je dost levný stojí okolo 40,- Kč. Voní mi příjemně jako vůně moře. Peeling je průhledný gel s modrými částečkami, které se po použití na mokrý obličej rozpustí. Čistí jemně a pokožka po použití trochu pne. Moc nepění což mě osobně nevadí. Na obale je sice napsáno, že je na každodenní použití, ale já peeling používám 1-2 týdně. Jsem moc ráda, že mi pleť nezhoršuje. Za vyzkoušení nic nedáte.

 

Pleťový mycí gel

  

 

Mycí gel je určený na normální a smíšenou pleť. Na suchou pleť bych ho nedoporučovala. Make-up odlíčí suprově. Je dost levný stojí okolo 40,- Kč. Vůně je svěží. Po použití gelu je pokožka čistá, svěží a hydratovaná. Odličuji se s ním ve vaně. Takže opět doporučuji.

 

I levné věci jsou kvalitní !!!

 

Máte zkušenosti s výrobky?

 

Vaše Kyrkys :-))

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Svět podle Kyrkys

Mé jméno je Klára Fritschová a zajímám se o kosmetiku. Ráda se podělím o svoje zkušenosti. Mám svůj vlastní blog na který nepíši jen o kosmetice, ale i o vaření, líčení. Můj blog se jmenuje- Svět podle Kyrkys a proto na blog píši články, které se týkají mého života. Jsem moc ráda, když vím, že se někomu moje usílí a práce líbí .


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.