24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Revlon Colorstay make-up

02.10.2013
Svět podle Kyrkys
Mé jméno je Klára Fritschová a zajímám se o kosmetiku. Ráda se podělím o svoje zkušenosti. Mám svůj vlastní blog na který nepíši jen o kosmetice, ale i o vaření, líčení. Můj blog se jmenuje- Svět podle Kyrkys a proto na blog píši články, které se týkají mého života. Jsem moc ráda, když vím, že se někomu moje usílí a práce líbí :-).

Revlon Colorstay make-up.

Ahoj světe,

konečně jsem se dokopala, udělat recenzi na make-up od Revlonu Colorstay. Už jsem recenzi slibovala dlouho a konečně je tady.

Seženete ho ve dvou variantách - na mastnou a suchou pleť.

MAKE-UP

CO SLIBUJE?

Revlon Colorstay v odstínu Buff pro normální a suchou pleť, který neucpává póry.

 

Poskytuje kompletní pokrytí a matnou povrchovou úpravou. Komponenty rozptylu světla opticky vyhlazují pokožku. Vitaminy A a E vyhladí povrch a chrání pokožku před škodlivými vnějšími vlivy.

 

Make-up vydrží až 24 hodin.

 

SPF 15.


JAK PŮSOBIL NA MÉ PLETI?

Obal je ze skla, což se mi líbí. Když odšroubujete víčko, tak zjistíte, že nemá aplikátor, ale mě to nevadí. Make-upu je 30 ml. Krásně voní.

Make-up je tekuté konzistence.

Oceňuji, že obsahuje SPF 15.

Make-up by měl na pleti vydržet 24 hodin - na mé pleti opravdu vydrží 16 hodin. Vždy make-up zapudruji, takže to prodlouží jeho výdrž.

Pleť nemám problematickou, takže nepotřebuji velké krytí, ale musím napsat, že kryje velmi dobře! To můžete vidět na obrázku. Pokud potřebujete větší krytí, tak můžete make-up vrstvit.

Make-up je sice určený na normální a suchou pleť, ale poslední dobou mám pleť suchou a tento make-up mi suché místa zvýrazňuje. Takže pokud máte suchou pleť, tak před aplikací vždy pleť namažte krémem.

Navíc make-up neucpává póry.

ZÁVĚR?

Za sebe mohu jen doporučit. Jelikož si zde vybere mastná, suchá pleť. Cena je také příjemná okolo 250,- Kč. A vydrž, krytí je super. Takže pokud hledáte dobrý make-up, tak doporučuji tenhle!

Máte zkušenosti s make-upem od Revlonu?

Krásný den přeje Kyrkys :O)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Svět podle Kyrkys

Mé jméno je Klára Fritschová a zajímám se o kosmetiku. Ráda se podělím o svoje zkušenosti. Mám svůj vlastní blog na který nepíši jen o kosmetice, ale i o vaření, líčení. Můj blog se jmenuje- Svět podle Kyrkys a proto na blog píši články, které se týkají mého života. Jsem moc ráda, když vím, že se někomu moje usílí a práce líbí .


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.