24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Flormar čtyřka Pretty Compact

24.05.2013
Svět podle LU
Blogerka, Youtuberka, profi vizážistka, maminka 3 dětí, vášnivá požitkářka milující vše, co život nabízí. Věnuji se módě, stylu, vizážistice, líčení a především pak na svém blogu holám krev a mléko. Což jsem i já ;-)

Quartet stínů značky Flormar s názvem Pretty compact jsou opravdu Pretty. I když až pod obalem ;-)

Čtyřku stínů Flormar jsem si koupila více či méně především proto, že na nich svítila sleva a byly za zvýhodněnou cenu 79Kč.

Chtěla jsem původně zcela jiné, v hnědých tónech, ale byly vyprodané. Dnes jsem ráda, že jsem si vzala ty, co mám, tj. P043, ve fialových tónech.

Stíny jsou skvělé.

Čím jsem nadšená míň, je balení. "Pretty compact" by mělo vypovídat o pěkném balení, ale mně přijde jako krabička pro náctileté. Ne, že bych neměla ráda růžovou, miluju jí. Ale plastový laciný obal, který nemá ani šroubování, ani jiný jistější způsob inteligentního otevírání, mě poněkud zklamal.

Ale je to jen můj subjektivní pocit. A není to krabička, kterou jsem kupovala, ale především obsah. Takže ráda přimhouřím oko. ;-)

 

 

 

Ač jsem z růžové a lila nijak extra nadšená nebyla, byla to bílá a tmavá lilková, které mě absolutně nadchly.

Stíny jsou všechny matné. A to je přesně to, co jsem hledala.

Nebudu zastírat, že jsem byla ke stínům Flormar celkem skeptická. O to víc jsem byla překvapená kvalitou i velikostí. Když píšu o kvalitě, mám tím na mysli především skvělou pigmentaci i výdrž stínů. To bohužel u matných stínů nebývá zrovna časté.

Lilková vypadá hodně tmavě, ale na oku se dá krásně rozstínovat doztracena, viz foto. Zjemnit jí můžete lila stínem nebo i tím růžovým.

Pokud chcete, aby byl bílý stín skutečně dokonale bílý, doporučuji vám jako podklad použít nějakou bílou bázi. Případně použijte, mnou absolutně zbožňovanou, Nyx jumbo tužku v odstínu Milk. Používám ji i na vnitřní linku oka. 

 

Plná cena stínů je 99Kč, gramáž 14g.

Cena versus kvalita mi přijde naprosto adekvátní.

Pokud tedy hledáte zajímavé matné stíny z drogerky  a nechcete za ně dát majlant, vřele vám je doporučuji.

Co vy, máte taky nějaké? ;-)

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Svět podle LU

Blogerka, Youtuberka, profi vizážistka, maminka 3 dětí, vášnivá požitkářka milující vše, co život nabízí. Věnuji se módě, stylu, vizážistice, líčení a především pak na svém blogu holám krev a mléko. Což jsem i já


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.