24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Micelární voda Pureté thermale od Vichy.

30.12.2014
Sweet mom
Miluju nakupování, vaření, čtení, sebevzdělávání, plavání, cestování. Na mém blogu najdete různé články například o kosmetice, vaření, životě v zahraničí, mém všedním i nevšedním dni. Doufám, že se vám mé články budou líbit! :D lenka.forejtkova@seznam.cz

Micelární voda Pureté thermale od Vichy 3v1.

Ahoj, jak se dnes máte? Rozhodla jsem se s vámi podělit o zkušenosti s mícerální vodou od Vichy 3v1, kterou používám. Nejprve vám vystvětlím co to micerální voda vlastně je. Je to neparfemovaná a nedráždivá voda na čištění komplet celého obličeje. Odličí a vyčistí vaší pleť včetně očí a to i citlivých!
bde19cfc-3c5a-4726-a5ed-beb2c067323eTu co mám já - Vichy Pureté Thermale 3v1 čisticí tonikum dokonale odlíčí pleť, aniž by ji vysušilo. Tonikum je speciálně určeno pro citlivou pleť, která je častěji podrážděná, což bývá doprovázeno nepříjemnými pocity pálení a to mám teď v zimě pořád. Hrůůůza! Micerální voda mi vyhovuje v tom, že nemám pleť napnutou ani vysušenou a navéc neobsahuje mýdlo ani alkohol a co je super, že si s ní můžete odličovat i oči! Vůbec neštípe ani nepálí. Já mám docela citlivé oči, takže mi vyhovuje.  Dříve jsem používala micerální vodu od Biodermy, byla jsem spokojená, ale chtěla jsem vyzkoušet něco nového. Nejsem úplně rozhodnutá jestli u Vichy zůstanu to uvidím časem. Co se týče ceny.  Bioderma je o něco dražší, záleží kde jí koupíš a zda je v akci. Já jsem si kupovala v lékarně dvě balení za cenu jedné ( 2x 250 ml za 399,- Kč). Vichy jsem si koupila přes internetový obchod 200 ml. za 297,- Kč. 

Doporučuji vyzkoušet pokud máte citlivou pleť. Dlouho jsem se rozhodovala jestli micerální vodu nebo odličovací mléko a nakonec zvítězila micerální voda. 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Sweet mom

Miluju nakupování, vaření, čtení, sebevzdělávání, plavání, cestování. Na mém blogu najdete různé články například o kosmetice, vaření, životě v zahraničí, mém všedním i nevšedním dni. Doufám, že se vám mé články budou líbit!
lenka.forejtkova@seznam.cz


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.