24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

TOP makeupy na mastnou pleť

11.05.2015
TerryMakeupTutorials
Naučím, poradím, pomůžu... Začátky jsou těžké a proto chci pomoct, aby jste cestu k perfektnímu líčení měly co nejednoduší!

Každá máme jiný typ pleti, takže při výběru makeupu je třeba na tohle dávat pozor. Začneme asi tou neproblematičtější a to je mastná/smíšená.


Často se stává, že makeup na mastné pleti moc nedrží. Sklouzává či se vytrácí, takže je občas těžké vybrat ten správný. 
Při výběru makeupu si vždy pročtěte složení makeupu. Nejlepší makeup na takový typ pleti je ten, který obsahuje OIL/SHINE CONTROL. Je to složka, která kontroluje tvorbu mazu v pleti a snaží se ji udržovat v hladině normálu. 

Tady je pár makeupů, které jsou na tento typ pleti naprosto ideální a najdete je všude ;)











Už jste nějaký z těchto zkoušely? Jak Vám vyhovoval? 

Já osobně jsem velmi spokojena s Matchmaster, Studi Fix Fluid a Dermacol MATT Control. Ty dva jsou pro mě TOP, ale hodlám vyzkoušet i jiné značky, když jich je na trhu tolik :).

Komentáře

Terry Makeup Tutorials 12.05.2015 14:57

Teda ty tři jsou pro mě top Původně jsem tam napsala pouze ty dva od MAC, ale vzpomněla jsem si, že jsem dřív používala i Dermacol se kterým jsem byla velmi spokojená.

Anett 12.05.2015 16:43

Já mám šíleně masté čelo a okolo nosu, jinak bych řekla, že mám takovou normální, možná trošku mastnější pleť..
A zkoušela jsem ve vzorečku od MAC Face and Body a byla jsem s ním hodně spokojená.
Docela mě lákají i tyhle co ty píšeš od MAC, ale až bude v Praze tak neváhám a kupuji tenhle!

Zany169 13.05.2015 8:54

Já teda ještě nenašla make-up co by mi fakt seděl... Kolem nosu a čelo mám mastné ale jakoby mezi obočím a tváře mám naopak suché, když nanesu make-up, který je právě na smíšenou plet tak bud mi sedí na tvářích ale je to katastrofa na tom nose a čele nebo mi naopak sedí na té mastnější části pleti a na té suché mi tvoří strašné šupinky. S tím teď bojuji u každého make-upu a to používám krém a pak bázi pod make-up Už jsem vyzkoušela nějaké od dermacol, catrice, essence, gabriellu salcete ale i ty z oriflame jako je giordani gold nebo ty jejich make-upy zatím teda žádný co by ohromil. Zkoušela bych dál ale když už mám doma takhle cca 5 make-pu co koupím a pokaždý to není levná záležitost a pak mi tu jen leží a třeba ani není komu ho darovat tak mi to je líto kupovat jiný, když nevím zda by mi sedl a to je v drogerii vždy vyzkouším jak jen to jde ale celá se tam nalíčit bohužel nemůžu

Gabrieless 14.05.2015 13:01

Já taky některý z těchto makeupů musím vyzkoušet, mám docela mastící se pleť, takže děkuji za typ

Lavendergirl90 27.05.2015 12:13

Vyzkoušela jsem ten od Rimmel Stay Matte a není špatný, ale já momentálně nejraději používám nezmíněný makeup Revlon Colorstay 24h pro smíšenou a mastnou pleť. Stačí ho malinko a krásně kryje a zmatňuje na hodně dlouhou dobu, lehce ho zapudruji a celý den už se nemusím o nic starat a to mám hodně mastnou pleť s nedokonalostmi. Srovnává se s Estee Lauder Double Wear akorát, že tento je o moc levnější.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

TerryMakeupTutorials

Naučím, poradím, pomůžu... Začátky jsou těžké a proto chci pomoct, aby jste cestu k perfektnímu líčení měly co nejednoduší!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.