24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jak vybrat a nosit šátek?

04.11.2012
TeryF
Miluju kreslení a hlavně navrhování nových modelů.Mám pár dobrých kamarádů kteří mě podporují v každém mém kroku do dalších snů. Chcete se o mně dozvědět víc?? Tak čtěte mé příspěvky;)

Šátky

  • Jak vybrat a nosit šátek?

  • Šátky a šály jsou skvělým doplňkem do podzimního počasí. Poradím ti, jak šátek vybrat a jak ho uvázat.
    Šátek jako doplněk může být výrazným prvkem celého outfitu, nebo může celý tvůj outfit krásně podpořit, dát mu vyniknout. Podle toho, jakou možnost chceš, vol i barvu šátku, buď podobnou oblečení, nebo naopak kontrastní.

    S tím ti může pomoct kolo doplňkových barev, takové najdeš na internetu lehce. Jde o protikladné barvy, které se ale výborně podporují. Takové typicky doplňkové barvy jsou například zelená – červená, žlutá – fialová a modrá – oranžová. Pokud si tedy vezmeš zelené triko, můžeš ho doplnit červeným šátkem, budeš tak velmi výrazná. Ale musíš dát pozor, abys nevypadala jako šašek, nekombinuj tedy s další výraznou barvou. Zvol třeba černé kalhoty, protože černá a bílá jsou barvy, které se s jinými nebijí.

    Pokud se rozhodneš vybírat spíše jemnější barvy, pak můžeš sáhnout po typicky teplých podzimních odstínech hnědé, okrové, žluté, béžové nebo tmavě zelené. Barvy pro rok 2012 jsou například hnědofialová, titanová, medová, růžová a hrášková.Na šátku můžou být i různé vzory, třeba drobné květiny, čtverečky, puntíky a další, ale pozor na to! Pokud je šátek se vzorem, zbylé oblečení by mělo být čisté. Stejně jako pokud jsou na šátku nějaké třásně, nebo zajímavé obšití.
  • Jaký šátek vybrat?

  • Velké, malé, trojúhelníkové, čtvercové, obdélníkové, kruhové – je jich opravdu hodně na výběr, co se týče tvarů. Ale i materiály jsou různorodé - bavlna, hedvábí, kašmír a další. Jaký zvolíš, je na tobě, ale při výběru dbej na ostatní oblečení, které si chceš obléct.
  • Jak nosit šátek?

  • Už tě nudí obyčejné omotání kolem krku? Nech se trochu inspirovat z videa, kde ti ukážu několik možností, jak šátek, nebo šálu nosit. Tyto způsoby jsou jednoduché a na internetu můžeš najít další návody se složitějšími úpravami

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

TeryF

Miluju kreslení a hlavně navrhování nových modelů.Mám pár dobrých kamarádů kteří mě podporují v každém mém kroku do dalších snů.
Chcete se o mně dozvědět víc?? Tak čtěte mé příspěvky


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.