24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

TIPY: Rituals

09.09.2014
The Factory Blog
The Factory blog a Factory TV je náš osobní projekt, ve kterém se chceme hlavně nejvíce přiblížit lidem, co nás inspirují a vás zajímají. Zároveň vám chceme představit i svou vlastní tvorbu. Vaše Nicole&Tereza

Když jsem poprvé přijela do Německa, kde jsem strávila nějaký čas, tak jako správná shopaholička jsem musela zjistit, jaké mají v Německu obchody. Samozřejmě, že Německo nikdy nezklame. Němci byli, jsou a vždy budou lepší, co se týká zboží a nakupování. Je tam spousta obchodů, co my bohužel nemáme. A jeden mě velice zaujal. Myslím, že to byla láska na první pohled a od té doby na tento obchod nedám dopustit. A světe div se, dokonce už ho můžeme vidět i u nás RITUALS - Home and Body Cosmetics.

Dámy, pokud se rády hýčkáte a objevujete rády kouzlo každého okamžiku, měly byste si udělat čas a zajít do jednoho z obchodů Rituals. Zaručuji vám, že nebudete litovat.  Tato přírodní kosmetika ve vás probudí starodávné rituály zaměřené na péči o tělo a mysl. Díky jedinečným přírodním ingrediencím vám produkty přináší relaxaci a harmonii. Rituals nejen krásně voní a má přírodní ingredience, ale také má špičkový design.

Pokud zajdete do obchodu, prodavačky se o vás pečlivě postarají. Postupně vám vysvětlí, jak byste měli používat kosmetiku, tak aby vám opravdu dala to, co od ní očekáváte.
Vyzkoušela jsem všechny vůně, všechny jsou výborné, ale já jsem se zamilovala do unikátní sprchové pěny s bílým lotosem a zeleným čajem. Právě bíly lotos je považován za symbol čistoty a duchovního růstu, pokud tuto pěnu vyzkoušíte, pocítíte svěžest a čisto. Pokožku zanechá hebkou, provoněnou a neuvěřitelně jemnou. Zelený čaj není jediný, na co tam můžete narazit, pokud jste milovníci ovoce přijdete si na chuť pomeranče nebo maliny. Když vejdete do obchodu poznáte o čem mluvím, každá si musíte vyzkoušet, jaká vůně k vám patří. V obchodě najdete nejen sprchové gely, ale také make up, péče o vlasy, o ruce, o tělo, vonné svíčky, parfémy a nebo sekci pro muže.

Udělejte si hezkou chvilku a navštivte RITUALS...

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

The Factory Blog

The Factory blog a Factory TV je náš osobní projekt, ve kterém se chceme hlavně nejvíce přiblížit lidem, co nás inspirují a vás zajímají. Zároveň vám chceme představit i svou vlastní tvorbu.

Vaše Nicole&Tereza


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.