24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Laky Colorama

04.08.2013

Slíbila jsem vám, že se podívám na zoubek lakům Colorama. Je jich všude opravdu plno, ze všech regálů se na nás usmívají různé akce a výhodné koupě a je jen těžké odolat. Já samozřejmě nebyla výjimkou a několik barevných variant jsem si pořídila. Chcete se dozvědět více? Stačí jen číst dále.

Když jsem si laky pořizovala, vůbec jsem netušila jakého výsledku se dočkám. Hezky vypadající laky se kolikrát sloupu přímo v rekordním čase. Barvičky mnohdy také nejsou přesně takové jaké čekáme. Co se týče laků Colorama, zatím jsem s nimi moc spokojená. Pro perfektní krytí vždy na nehty použiji 2 vrstvy. Lak se skvěle nanáší a barvička je hezky sytá. Pro ukázku jsem vám nafotila odstín 214, který jsem použila. Jedná se o takovou velmi zajímavou barvičku. Na nehtech vypadá opravdu božsky a zatím i hezky drží.
Dále mám doma ještě další dva kousky. První je takový krásný fialkový odstín, který na nehtech vypadá opět moc pěkně. Do třetice jsem si vybrala průhledný lak se stříbrnými třpytkami. Příště vymyslím nějakou zajímavou kombinaci třeba s tímto:-).
Jaké laky na nehty preferujete vy dámy?:-)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Vendelin

.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.