24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jak vytvořit bambulkovou záložku

13.02.2017

Bambulky jsou teď populárním trendem. Vidíte je všude. Na kabelkách, na batozích, na čepicích, jsou jako klíčenky, nebo je můžete zahlédnout i v culíkách. Tak proč nepustit bambulky i do svého diáře? Ukážeme si, jak vytvořit bambulkovou záložku.

Bambulky jsou teď populárním trendem. Vidíte je všude. Na kabelkách, na batozích, na čepicích, jsou jako klíčenky nebo je můžete zahlédnout i v culíkách. Tak proč nepustit bambulky i do svého diáře? Ukážeme si, jak vytvořit bambulkovou záložku.

Co na bambulku budete potřebovat?
Tužku, kružítko nebo skleničky, čtvrtku a pletací přízi.
Na záložku si připravte:
Barevnou nebo scrapbookovou čtvrtku, děrovačku, nůžky a pravítko.

Postup:
Čtvrtku přeložte a obkreslete skleničku. Já jsem obkreslovala skleničku od vína a vnitřek jsem udělala malým frťanem. Vše vystřihněte. Aby vám vše šlo vystřihnout najednou pomozte si kancelářskými sponkami. Kroužky dejte na sebe. Odmotejte přízi a začnete omotávat. Čím víc toho namotáte, tím více bude bambulka huňatější, větší a mazlivější. Omotávejte, omotávejte. Aby vám vznikl pěkný donůtek. Pokud se vám to nechce omotávat po jedné, odmotejte si více příze a na několikrát si ji přeložte a omotávejte. Budete toho mít pak více a rychleji. 
Když už to budete mít vezměte nůžtičky a po hraně donůtku ho začněte opatrně rozstříhávat.
Po rozstřižení po celém donůtku opatrně od sebe oddělte oba kroužky. Mezi ně dejte kousek příze a udělejte tam uzel. Jinak by se to celé rozpadlo. Pak celé kroužky sundejte. Buď je rozstřihněte nebo svlékněte přes. Bambulka je téměř hotová. Teď ji stačí jen  trochu ostříhat a dát jí více do tvaru bambulky.
Nyní se vrhneme na záložku. Ta je velmi lehká. Pokud máte v diáři pravítko máte o práci míň. Můj diář ho obsahoval tak jsem pravítko jen obkreslila a tadá záložka byla na světě. Jestli, ale nemáte tak si vymyslete svůj rozměr, který vám bude vyhovovat. Může být i tedy z antistresových omalovánek, který budete v rámci dlouhých chvil vybarvovat.  Na konci záložky nebo na začátku záleží kde bambulku chcete udělejte děrovačkou dírku. Provlíkněte tam šňůrku od bambulky. Začistěte a je hotovo! 
Doufám, že se vám bambulková záložka líbila.
 
TIP: Kombinujte více barev pro větší barevnost a rozmanitost. 

 

Komentáře

Mr. Kev 20.02.2017 18:48

To vypadá tak roztomile!!♥
<a href="http://michaelasorelova.blogspot.cz/">Mr. Kev</a>

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Věrka


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.