24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

BLOGERKA SE NEMŮŽE ZAVDĚČIT KAŽDÉMU PŘÁNÍ SVÝCH ČTENÁŘŮ A HLAVNĚ NEMŮŽE VYHOVĚT ÚPLNĚ VŠEM A VŠEMU

13.11.2013
Veronika Maršíková
Ahoj, či snad dobrý den...? Jsem třiadvacetiletá, zdravě sebevědomá holka. Ještě studuji na vysoké škole, ráda sportuji, a když o něco jde, jsem velmi soutěživá. Snažím se myslet vždy pozitivně a motivovat lidi ve svém okolí k optimistickému vzhlížení na svět. Na výkonnostní úrovni hraji házenou a zároveň trénuji mládež, což je mým velkým koníčkem. Takže tepláková souprava je součástí mého šatníku. Ale na druhou stranu se zajímám i o typicky ženské záležitosti (líčení, kosmetika, oblečení atd.) a ráda se zkrášluji. Toť o mě ve zkratce :-)

Krátký příběh "o ztrátě osla".

Tak jako ve svém životě, tak i v blogovém světe zastáváš svou osobitou filozofii. Pokud ji zůstaneš věrná, neztratíš samu sebe a hlavně neztratíš „osla“! Přečti si tento krátký příběh a zamysli se, zda razíš tu svou cestu, kterou ti nidko nevezme.


Žili byli starý muž, chlapec a osel. Chystali se jít do města a rozhodli, že chlapec pojede na oslu a starý muž půjde pěšky. Cestou potkali několik lidí, kteří jim řekli, že je ostuda, aby se chlapec vezl a starý muž šel pěšky. Muž a chlapec usoudili, že kritika byla správná, a tak si vyměnili místa. Později potkali několik dalších lidí, kteří jim vyčetli, že starý muž nechal jít malého chlapce pěšky. Rozhodli se tedy, že by bylo lepší, aby šli pěšky oba. Poté potkali další lidi, kteří se jim smáli, proč chodí pěšky, když mají osla. Muž a chlapec uznali, že kritika je správná, a že by se oba měli vézt. Nakonec potkali další osoby, které tvrdily, že je osdtuda naložit tak velký náklad na chudáka zvíře. Starý muž a chlapec se rozhodli, že kritika je správná, a osla ponesou. Když přecházeli most, upustili zvíře, osel spadl do řeky a utopil se.

Ponaučení z tohoto příběhu je následující – jestliže se budete snažit vyhovět všem, přijdete o všechno.

Při blogování vás správná filozofie může ochránit před „ztrátou osla“ a také vás zbaví nejistoty o tom, jak např. tvořit blog a o čem psát. Přeci blog je váš svět, tak ho tvořte jak se vám zlíbí a nenechte si diktovat, co a jak se má a nemá dělat.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Veronika Maršíková

Ahoj, či snad dobrý den...? Jsem třiadvacetiletá, zdravě sebevědomá holka. Ještě studuji na vysoké škole, ráda sportuji, a když o něco jde, jsem velmi soutěživá. Snažím se myslet vždy pozitivně a motivovat lidi ve svém okolí k optimistickému vzhlížení na svět.
Na výkonnostní úrovni hraji házenou a zároveň trénuji mládež, což je mým velkým koníčkem. Takže tepláková souprava je součástí mého šatníku. Ale na druhou stranu se zajímám i o typicky ženské záležitosti (líčení, kosmetika, oblečení atd.) a ráda se zkrášluji.
Toť o mě ve zkratce


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.