24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Něco jako představení

05.09.2013
Verony
Ahoj! Jmenuju se Verča a počínaje dneškem začínám sedmou třídu základní školy. K blogu jsem se dostala úplnou náhodou a od té doby si život bez něj neumím představit. Velmi ráda něco píšu a baví fotit či kreslit. Články píšu spíš kosmetické atd. Na Youtube sleduju spoustu holek od pavlinny17, přes GetTheLouk a petrylovelyhair, až po LuxyHair. Od té doby mám svůj blog a moc mě baví. Ze začátku tohoto roku jsem narazila na blogspot a myslím, že jsem s ním spokojenější než s blog.cz Takže tak. O něco větší problém mám s vyjadřováním slovním a tak radši píšu :-)

Takové rychlé představení. Snad mě maličko poznáte ;)

Ahoj, v dnešním článku bych se chtěla představit. Abyste věděly, s kým máte tu čest:) Jmenuju se Verony, což už jste mohly zjistit, dle mého jména. Přezdívka dosti napovídá to, že se jmenuju Veronika, Nice to me too. O věku raději pomlčíme, jelikož vidím ty komentáře- nejsi moc mladá na líčení a jiné vzkazy tohoto typu :) V září minulého roku jsem objevila na youtube holky, slečny či paní, které natáčí videa o kráse a životním stylu. Potom jsem celé dny strávila stáním před zrcadlem a nacvičováním videí :) Jo, je to pravda. Byla jsem strašně natěšená na dobu, kdy dostanu odvahu a natočím své první video. Odvaha stále nepřišla a natáčení videí mě přešlo. Radši se pořádně vypíšu :) Takže ode mě videa v blízké době nečekejte. Líčení a kosmetika, ale i móda mě zajímaly už dlouho. Já doufám, že se vám mé články budou líbit.

Děkuji za pozornost.

Verony

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Verony

Ahoj! Jmenuju se Verča a počínaje dneškem začínám sedmou třídu základní školy. K blogu jsem se dostala úplnou náhodou a od té doby si život bez něj neumím představit. Velmi ráda něco píšu a baví fotit či kreslit. Články píšu spíš kosmetické atd. Na Youtube sleduju spoustu holek od pavlinny17, přes GetTheLouk a petrylovelyhair, až po LuxyHair. Od té doby mám svůj blog a moc mě baví. Ze začátku tohoto roku jsem narazila na blogspot a myslím, že jsem s ním spokojenější než s blog.cz
Takže tak.
O něco větší problém mám s vyjadřováním slovním a tak radši píšu


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.