24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Začínám

15.10.2013
Veru-in-UK
Mávám všem, jmenuji se Veronika a touto cestou bych ráda zveřejnila svůj blog, který věnuji životu AuPair v Anglii. Velice ráda bych se podělila o svoje poznatky, zkušenosti a zážitky s ostatními, protože věřím, že nad tímhle dobrodružstvím přemýšlí dnes nejedna z Vás, takže pokud Tě něco zajímá a nebo si chceš jenom zpříjemnit chvilku začtením se do mého dobrodružství v Anglii, neváhej a sleduj můj blog :-)

AuPair v UK

Přeji fajn ráno všem! Nevím, co mě to popadlo psát na Blogerky, ale možná je tu mezi Vámi některá, která si pohrává s myšlenkou vyrazit do zahraničí jako AuPair a třeba by se jí hodily nějaké postřehy, rady či prostě cokoliv, co právě prožívám já.

Přemýšlím, jestli má cenu tu začít popisovat všechno od začátku, když to mám vše na svém blogu (www.veru-in-uk.blog.cz), ale shrnout bych to asi mohla že... Jmenuji ve Veronika, za měsíc slavím svoje dvacátéčtvrté narozeniny (jj, bréca - já vím) a už více jak čtvrt roku bydlím v Anglii. Na začátku letních prázdnin jsem odjela do UK coby AuPair nasbírat cenné zkušenosti pro život a naučit se angličtinu. Na samém začátku to tu pro mě nebylo vůbec lehké, ale postupem času se pro mě Anglie stávala více než jenom místem výkonu práce. Zamilovala jsem si to tu.

Doufám, že moje budoucí příspěvky někoho z Vás aspoň občas pobaví a nebo třeba i pomůžou v rozhodování se, zda tohle dobrodružství vyzkoušet taky a vyrazit poznat cizí zemi a její kulturu.

Všem přeji bezva start do nového týdne a já se brzy ozvu ;-)

Veru

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Veru-in-UK

Mávám všem, jmenuji se Veronika a touto cestou bych ráda zveřejnila svůj blog, který věnuji životu AuPair v Anglii. Velice ráda bych se podělila o svoje poznatky, zkušenosti a zážitky s ostatními, protože věřím, že nad tímhle dobrodružstvím přemýšlí dnes nejedna z Vás, takže pokud Tě něco zajímá a nebo si chceš jenom zpříjemnit chvilku začtením se do mého dobrodružství v Anglii, neváhej a sleduj můj blog


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.