24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Co si obléct když je vedro? + DIY

15.06.2014
vouge-bitches
Ahoj! jmenuji se Tereza, a je mi 15, bydlím v Praze atd atd.. to neni podstatné :D no proste jsem blazniva! miluju modu,zabavu! a vsechno co se týče nakupu! <3 nejsem jako ty holky, na který nesmis ani sahnout, nebo jsou jenom na penize.. ne:) mezi mé kočky dále patří střelba, tanec, kickbox :) miluju hudbu, a party! :))

moda

Ahoj holky, nevíte co si vzít na sebe když je takové horko? a nemáte penize abyste si koupili neco noveho? Mám pro vás pár nápadů co si koupit a nebo vytvořit doma :)

  • jako nejlepsi budou kratasy a tílko:) nebo saty at uz krátké nebo dlouhé, sukně,poté tílka, atd :) proste vsechno pohodlné ale volné! a co nejkratsi :D :)

 DIY:

kratsy - vemte si jakékoliv staré nebo džíny které nepoužíváte a ustřihněte je tak, jak chcete aby byli dlouhé. Potom tam muzete davat doplnky jako krajku, nebo kamínky které koupite skoro vsude.

Tílko - jakékoliv tricko si vemte a ustrihejte rukavy :) potom jestli chcete mit rozthany zada tak staci si to na tricko nakreslit a pak jen vystřihnout :)

Sukně - tak mužete si ji udelat bud z uplého tricka nebo z kalhot :) 

Saty  - jako neznamejsi jestli uz jste videli na socialnich siti tak z košile :)

 

Tak doufám ze vám to pomuze :) a uzivejte si horké dny!! :)) 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

vouge-bitches

Ahoj!
jmenuji se Tereza, a je mi 15, bydlím v Praze atd atd.. to neni podstatné no proste jsem blazniva! miluju modu,zabavu! a vsechno co se týče nakupu! <3 nejsem jako ty holky, na který nesmis ani sahnout, nebo jsou jenom na penize.. ne mezi mé kočky dále patří střelba, tanec, kickbox miluju hudbu, a party! )


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.