24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Moskva

25.09.2014
vouge-fashion
Jsem pohodová holka, která miluje modu, cestování a beauty. Žiju v Moskvě kde studuji. Na muj blog přidávám články z mého soukromý ale i inspiraci pro mé čtenáře. ;)

Moskva

Ahoj! tak je to tu muj první článek na blogerkách! pro mě začátky jsou nejhorší jak ve škole, tak v psaní článcích je to stejné. Ale dneska začnu Moskvou a turismem, jelikož žiju v Mosvkě tak chodíme na ruzné procházky a na památky se dívat, tak vám chci ukázat co je nejlepší si na sebe vzít. Samozřejmě že záleží na počasí, ale i na tom nam se chystate jit. Meli byste zvážit, jestli budete chodit jenom třeba po obchodech, nebo jenom po památkach jako hradech a nebo jestli se chystate jenom projit a potom si dojit nekam na hezkou veceri s přáteli či rodinou. Jelikož jsme tu měli naše známé z Prahy tak jsme každý den chodili po městě a ukazovali jsme jim krásnou Moskvu. Pro tyto dny jsem si vybýrala hlavně pohodlné oblečení. Většinou jsem si brala (když bylo hezky) tílko a k tomu svetr a džíny a když bylo hnusne tak svetr a kozenou bundu! Tyto outfity co vám zde představuji nejsou nejaky trháky podzimu, a ani nudný. Když k nim přidate nejaky doplněk nebo stačí i klidně čelenka, nebo výrazný nausnice tak uvidite ze se za vami lidi budou otacet.  
     ( Leginy - tally weijl, boty - H&M, kabelka - Michael Kors, Tričko - H&M, bunda - kenvelo)


 ( Bunda - kenvelo,svetr - Mango, džíny - tally weijl, Kabelka - Dolce & Gabbana, boty - deichmann)

                           ( tričko - new yorker, sukně - tally weijl, bunda - kenvelo ) 

Tak to je vše doufám že jsem vás nejak inspirovala zatím kočky pa :*

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

vouge-fashion

Jsem pohodová holka, která miluje modu, cestování a beauty. Žiju v Moskvě kde studuji. Na muj blog přidávám články z mého soukromý ale i inspiraci pro mé čtenáře.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.