24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

i+m - přírodní šampon s vůní citronu

19.08.2013
Wendy GivingbackDavis
Ahoj! Jsem obyč holka, 23 let, studující, pracující a hlavně - milující kosmetiku, její nakupování a hlavně zkoušení. ;) Mám ráda kosmetiku (:D ), čtení knížek, své přátele, léto, cestování, své dva pejsky, králíka, svou rodinu a hlavně svého milovaného přítele. :)

Já a přírodní kosmetika - nerozlučná dvojka! No a protože červencový Ladybox přinesl vzorek přírodního šamponu i+m Naturcosmetics, neváhala jsem a končně ho vyzkoušela. No a jak u mě dopadl?

Na tento šampon značky i+m jsem se moc těšila.  Když jsem ho našla v červencovém Ladyboxu, tak jsem z něj byla opravdu a upřímně nadšená. :)

 

Tento šampon je totiž naprosto přírodní - bez silikonů, bez umělých látek a je na 100 % veganský. :)

Když jsem tento šampon otevřela poprvé, první mi padla do nosu jeho vůně - je opravdu krásně citrusová, velmi svěží a naprosto ideální na léto.  Co se týče mytí vlasů - je s ním trošinku horší práce, protože méně pění. Jsem už asi zvyklá na všechny ty šampony s přídavkem pěnivých látek, takže když jsem ho nanesla na vlasy a začala roztírat, nějaké ultra pěnivosti jsem se nedočkala. Což mi ale samozřejmě nevadilo - vlasy i tak velmi hezky umyl a pokožku hlavy osvěžil. Jedino nevýhodu vidím v tom , že je ho třeba trochu více nanést na ruku, takže počítám s tím, že tenhle vzorek vydrží max 4 - 5 umytí. Ale na zkoušku to úplně stačí. :)

Konzistence je více méně normální jako u ostatních šampónů - ani ne hustá, ani řídká, prostě tak akorát. Barva je něco mezi průhlednou až mléčnou.

 

U mě tedy tento šampon dopadl  dobře, jsem s ním velmi spokojená, i když koupi velkého balení neplánuji. Momentálně mám v zásobě další šampon, na který se chystám hned po spotřebování tohoto vzorku. :)

A co vy a tento šampon? Máte, nemáte vyzkoušený?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Wendy GivingbackDavis

Ahoj!

Jsem obyč holka, 23 let, studující, pracující a hlavně - milující kosmetiku, její nakupování a hlavně zkoušení. Mám ráda kosmetiku ( ), čtení knížek, své přátele, léto, cestování, své dva pejsky, králíka, svou rodinu a hlavně svého milovaného přítele.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.