24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Spring wishlist

05.03.2014
whysofabulous
Nováček ve světě módy!

Nutnosti a potřeby.

Na spoustě blogů jsem začla vídat takzvané wishlisty. Takové typy článků mě baví. Je to pro mě inspirace. A tak jsem se rozhodla, že si jeden takový taký udělám. Jelikož tu máme skoro jaro, je na místě udělat si právě ten jarní. Myslela jsem si, že mi to bude trvat dlouho, než seskupím pár věcí, které chci ze všech nejvíce. A ono ani ne.

Boyfriendky připadly na seznam jako první. Toužím po nějakých takových už docela dlouho a doufám, že letošní jaro mi umožní je nosit takřka everyday.

Boty, boty a zase jenom boty. Samozřejmě, že bych jich chtěla kupy. Ale tyto 3 jsou asi ty, po kterých mé srdce prahne nejvíce. Conversky jsou klasika a ty bílé tuplem. Oxfordky se úžasně kombinují s košilema a tyhle slip-on shoes potkávám na internetu docela často, seskupilo se mi i pár inspiračních outfitů z fashion weeků a tak bych je ráda uvítala v botníku.

Leather skirt se mi dříve líbila jen ve skater provedení, ale poslední dobou mě to spíše táhne k této pouzdrové verzi. Klidne i bez zipů.

Korsky jsou mé vysněné hodinky dlouho. Kdybych dělala wishlisty na každé období. Tyhle by nejspíše byly na každém nejméně 2 roky. Snad se to na jaře povede.

Backpack potřebuju. Nutně. Za měsíc se chystám na výlet do Londýna a nechce se mi tahat na zápěstí s kabelkou. Jenže nikde nemůžu najít ten správný. Možná tenhle Topshopácký bude ted pravý.

Eos balzámy jsou teď všude. A ani mě to neobešlo jen tak. Chci ho!

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

whysofabulous

Nováček ve světě módy!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.