24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Buďme hříšné

28.03.2013
youlookfine
Mé jméno je Nikola Moskalová, pocházím z Jablonce nad Nisou. Mojí největší zálibou je moda,kosmetika a hairstyle, ráda líčím a hlavně češi své kamarádky a jejich kamarádky :)

Aneb co musíte mít :)

Jedna z věcí které já považuji za opravdu ženské a sexy jsou červené nehty.  Jak dlouhé tak krátké , je to jedno. Je to věc která oživý celý outfit, všimne si toho každý a proto je nutnost mít je opravdu upravené. Samozřejmě největší zásluhu má na tom lak . Jelikož miluji všchny odstíny červené a laky této barvy mi samozřejmě ve sbírce nesmí chybět . Tentokrát jsem v drogerii sáhla po laku značky RIMMEL Lycra PRO.

Aplikace je velice snadná díky aplikátoru MAXI BRUSH , má široký a plochý design takže se krásně přizpůsobí každémů nehtu.  Lak také slibuje výdrž až 10 dní. Nehty mám nalakované 5 den a musím říct že perfektně drží a nehty vypadají jako po nalakování . Důvodem je LYCRA®  . Slibuje pružnost a vynikající odolnost proti nárazům , vitaminy a mikrominerály, jež vyhladí drobné nedokonalosti a vytvářejí UV ochranný štít, který chrání proti blednutí barvy.

Já mam odstín 323 RIVIERA RED  a vřele dporučuji . 

Další mojí vášní jsou knihy a jelikož jsem byla v mé oblíbené nakupovací náladě zašla jsem do LEVNÝCH KNIH.  Mám to tam velice ráda , vždy tam najdu zajímavé knížky  za přijatelnou cenu . Tentokrát mě zaujala kniha BELE DE JOUR- INTIMNÍ DENÍK LONDÝNSKÉ PROSTITUTKY. Bele de Jour je pseudonym londýnské prostituky která své příběhy zveřejňuje na blogu za který dostala i literární cenu . Musím říct že je to velice zajímavé. Autorka příběhy popisuje opravdu perpně ale velice vtipně. Za mě taky ano :)

S pozdravem You look finee :)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

youlookfine

Mé jméno je Nikola Moskalová, pocházím z Jablonce nad Nisou. Mojí největší zálibou je moda,kosmetika a hairstyle, ráda líčím a hlavně češi své kamarádky a jejich kamarádky


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.