Pro sledování blogů se musíš přihlásit.
Pokud nemáš účet, zaregistruj se.
Batohy už dávno nejsou pouze sportovním doplňkem či nezbytným zavazadlem pro studenty. V dnešní době jsou stylové dámské batohy běžnou součástí módního světa a dají se nosit i k šatům, přičemž dokážou...
Rok 2023 byl pro značku PRM rokem zásadních změn a úspěchů, které upevnily její postavení na trhu luxusního streetwearu a high-fashion módy. Otevření prvního konceptu prodejny PRM ve Varšavě, v prestižní...
Připoj se k nám a SLEDUJ své OBLÍBENÉ BLOGY, piš PRO BLOGERKY, získej hodnotné dárky či pozvání na zajímavá setkání a buď součástí největšího dynamického obsahu. Stačí se jen zaregistrovat...
Už jste taky narazili na kokosovou vodu? Já se přiznám, že jsem ještě nedávno neměla ani tušení že se něco takového prodává a ono vážně ano! Poprvé jsem se s tímhle "zázrakem" setkala po lekci Bikram yogy kam jak už všichni víte poslední dobou chodím protahovat své zničené tělo :-) Nicméně...
Ahoj všem, dnes jsem konečně sepsala mnou dlouho slibovaný článek o Bikram yoze. Jedná se o autorský článek pro Blogerky.cz a najdete ho na tomto odkaze: http://www.blogerky.cz/clanky/1217/bikram-yoga-aneb-kdo-zachrani-ma-bolava-zada Přeji příjemné počtení...
Ahoj, ahoj všem. Ano jsem to opět já, po přestávce delší než jsem sama čekala. A co se vlastně dělo během toho dlouhého léta? No spousta věcí díky kterým jsem udělala obrovský pokrok v životě, ve své práci, zábavě, ve své kondici a tak vůbec. Takže vás nechci dlouho napínat a jdu se s vámi o všechno...
Ahoj ahoj, dnes tu mám pro vás opět jeden receptík na zdravou, vegetariánskou sváču. Co Budeme potřebovat: 4 větší žampiony 1 lilek 1/2 vaničky polotučného tvarohu nakládaná sušená rajčata mozzarela vejce olivový olej čerstvá bazalka sůl a pepř Jak na to: Žampiony očistíme a zbavíme...
Ahoj, ahoj. Dnes pro vás mám jeden ze svých posledních vydařených kulinářských kousků. Receptík na focacciu, který jsem původně vyčetla na stránkách Itala v kuchyni a maličko poupravila do zdravější verze. Co budeme potřebovat: 100g žitné mouky 100g hladké pšeničné mouky 300g špaldové mouky...
Ahoj, ahoj. Tak jsem se dnes nechala ukecat a vyrazila s kamarádkou na hodinu HEATu . Dlouho jsem tomuhle druhu cvičení odolávala, protože popravdě chůze na pásu mi přijde jako ztráta času a peněz. To si raději vyrazím na kopec do přírody. Každopádně kamarádce a zároveň mojí klientce v jedné osobě...
Ahoj všem, tak dnešní článek bude trošku povídací a to na téma, jak se žije se zdravou výživou v páru. Jak asi víte vyjít občas se svou drahou polovičkou není zrovna jednoduché. On by rád koukal na fotbal, já radši na nějakou romantiku, já bych se šla projít do parku a on by radši někam na pořádný kopec.......
Ahoj, ahoj. Dnes jsem se rozhodla věnovat tématu, které mě samotnou nedávno zaujalo a které jsem se rozhodla vyzkoušet na vlastní kůži. Jedná se o stravu podle krevní skupiny. Já osobně jsem k takovýmto dietám byla vždycky poměrně skeptická, ale nedávno jsem se zúčastnila přednášky na toto téma...
Ahoj, ahoj. Dnes tu pro vás mám opět jedno oblíbené receptové téma. Dlouho tu nebyla žádná pořádná mňamka, tak tedy snad aspoň dneska na téma....rybízový cheesecake. rybízový cheesecake do krabičky Dlouho jsem přemýšlela jak zdolám zásobu červeného rybízu, kterou mám stále v mrazáku od...
Ahoj, ahoj. Dnešní článek bych ráda věnovala metabolizmu a to hlavně proto, že se stále častěji u svých klientů setkávám právě s tím, že jej mají velmi zpomalený. Většina lidí, kteří ke mě přijdou pro radu bojují s nadváhou a někdy už i s obezitou. Mají pocit, tak jako většina lidí, že když...
Krásný den všem, dnešním dnem bych zde ráda zavedla jednu rubriku. Bude se jmenovat Příběhy s klienty. Pokaždé vám zde představím jednoho svého klienta, který se rozhodl pro změnu. Ať už je ta změna hubnutí, nabírání a nebo tvarování postavy, vždy vám tu přiblížím jeho příběh a to, jakým způsobem spolu...
Ahoj všem, dnes pro vás mám recept na jednu strašně jednoduchou, dobrou a zdravou polévku z brokolice a cizrny. A pozor bez zahuštění smetanou :-) Co budeme potřebovat: brokolici plechovku cizrny sůl, pepř muškátový oříšek zakysanou smetanu Jak na to: Brokolici natrhanou na růžičky dáme do většího...
Ahoj, dnes pro vás mám opět jeden z vyzkoušených receptů, jedná se o rychlovku, které říkám kuřecí nudličky ala Mexiko. Recept vznikl v době kdy jsem byla doma nemocná, honila mě mlsná a doma bylo jen to, co je v receptu. A kupodivu, nebylo to špatné. Co budeme potřebovat: kuřecí prsní řízky...
Ahoj všem, tak co jste dělali o víkendu? Já jsem zase jednou vytáhla paty z Prahy a vyrazila za kulturou. Tentokrát do Berouna a to na oblíbené Hrnčířské trhy. Jezdíme na ně tradičně každý rok a pokaždé si odtud dovezu nějakou skvělou věc pro radost. Tentokrát to byla forma na bábovku od strašně...
Ahoj všem, dnes jsem si pro vás konečně připravila slibovaný článek o pečení kváskového chleba. Hned na začátek musím přiznat, že je to docela proces a pro člověka, který to nikdy nedělal se může zdát postup trošku složitější. Každopádně pokud do toho půjdete, rozhodně nebudete litovat. Na obrázku...
Už jste někdy zkoušeli vařit v páře? A co takhle v parním hrnci? Vaření v páře je jedna z nejlepších způsobů úpravy jídla vůbec. Co se týče zeleniny, brambor a nebo taky rýže, neznám lepší způsob, jak tepelně upravit jídlo a přitom zachovat vitamíny a minerály, které se klasickým varem, nebo smažením...
Ahoj všem, přeji pěkný den. V poslední době se mi na mailu sešlo několik dotazů k tomu, jak vlastně vypadá můj jídelníček. Spousta z vás už ví, že jsem se stala výživovou poradkyní, poté co jsem s výživou radila všem okolo, jsem si udělala konečně i kurz a získala certifikát s akreditací ministerstva...
Ahoj všem, dnešní článek jsem se rozhodla napsat pro www.UtulnyDum.cz a je na pro mě velmi aktuální téma a to útulné bydlení. Asi před dvěma lety jsme se s přítelem rozhodli pořídit si vlastní bydlení. Byli jsme maličko naivní blázni, protože jsme oba z venkova a já vyrostla dokonce na jihočeské samotě,...
Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.
Diskuzní příspěvek byl smazán a autorovi odeslán informativní e-mail.