24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

3 plážové účesy pro mokré nebo mastné vlasy

31.07.2013
PetraLovelyHair
Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování :).....

Přemýšlíte nad tím,jak se rychle slušivě učesat na pláž, nebo nad tím,co s vlasy, když je nemáte zrovna čerstvě umyté? Dnešní návod vám vytrhne trn z paty.

Ukážeme si totiž tři účesy, které jsou v podstatě jednoduché, ovšem, když je provedete precizně (ne jako já dnes, zranění na prstu je při pletení vážně handicap :D), sklidíte jistě mnoho pochval.

 

1. Prvním účesem docílíte dojmu mikáda. Začněte plést klasický francouzský cop u jednoho ucha a pokračujte kolem dokola celého obvodu hlavy, až k druhému uchu. Když se dostanete k obličeji a přidáte všechny vlasy, dopleťte cop klasiky a otočte ho směrem zpět pod cop francouzský, kde ho zajistěte sponkami. Tento účes vám v pohodě vydrží celý den a vypadá velmi efektně.

 

2. Druhým účesem určitě ohromíte, je totiž neokoukaný a oživí každý vysoko vyčesaný drdol. Předkloňte hlavu a uprostřed hlavy u krku začněte plést klasicky cop ze tří pramenů, do pravého i levého pramínku přidávejte vlasy tak, jako byste pletli klasický francouzský cop. Copánek upleťte zhruba k uším, do poloviny hlavy a zde zajistěte gumičkou. Ze zbylých vlasů, spolu s copem vyčešte culík a volné vlasy omotejte kolem základny gumičky a zasponkujte. Zajímavé, že? Vsadím se, že upoutá spoustu pohledů.

3. Klasický uzel umí každý z nás, proto tento francouzský uzlovaný cop bude hračka. Oddělte na vrchu hlavy dva prameny, které uvažte na uzel, nyní ke každému prameni přijdte další vlasy ze stran a opět zauzlujte. Takto postupujeme až ke krku, kde můžeme z vlasů udělat culík nebo malý drdůlek. Nezapoměňte pořádně utahovat!

Doufám, že se vám dnešní tipy líbily a pokud by vám účes nešel napoprvé, nezoufejte, trénink dělá mistra ;). Na všechny postupy se můžete podívat i na videu:

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

PetraLovelyHair

Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování .....


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.