24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Šedostříbrné líčení pro studené letní typy (párty, výraznější denní)

31.10.2013
PetraLovelyHair
Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování :).....

Často mne žádáte o líčení, které by se hodilo k jednotlivým barevných typům, dnešní líčení tedy bude přesně takové a to konkrétně pro studený letní typ, kterým jsem i já sama, tudíž na mně hezky vynikne.

Celé líčení je vedeno v hodně studených barvách a je velmi variabilní v tom smyslu, že ho můžete lehce zintenzivnit černou nebo naopak zjemnit šedou. Obecně se praví, že černé orámování oka je pro letní typy poměrně tvrdé, ano,to je pravda,ale pokud černou linku rozmažete do ztracena, tvrdý efekt a intenzivní čerň se vytratí a celé dílo bude působit mnohem jemněji a celistvěji. Osobně bych ale pro letní typy doporučila tmavě šedou nebo kovově šedou barvu tužek na oči, přeně takovou, kterou jsem dnes použila právě já. Nejen, že nechá vyniknout "ledové" barvě očí studeného letního typu, ale navíc opravdu perfektně ladí s tímto studeným odstínem pleti.

 

Celé líčení je dnes velmi třpytivé, což je trendem letošního podzimu a zimy a já se k tomuto, v podstatě, každoročnímu trendu velmi ráda vracím, v těchto ročních obdobích je totiž třpytivé líčení přecejen o něco krásnější :)!

 

Celé líčení začínám sjednocením pleti BB krémem, zapudruji T-zonu a zamaskuji kruhy pod očima a nedostatky korektorem.

Nyní je ten správný čas začít s líčením očí, jako podklad pod stíny můžete použít bázi, já jsem ale zvolila stříbrné krémové oční stíny, které nechají studeným barvám ještě více vyniknout.

Celé horní víčko vystínujeme klasickým způsobem, z vnitřího koutku nejsvětlejší barvou, smerem ven a do ohybu víčka ztmavujeme. Já jsem začla zářivě, sněhově bílou, pokračovala jsem ledově růžovou a končila třpytivou šedou, která připomíná noční oblohu. Na sponím víčku jsem použila bílou do vnitřního koutku a šedou na spodní linku.

Celé líčení jsem doladila metalickou šedou tužkou na oči na horní lince, spodní lince a waterline a líčení očí dokončila prodlužující řasenkou.

 

I tváře zůstanou ledově chladné a světlé, použila jsem na ně krémovou tvářenku, která v chladnějším počasí plet nevysušuje a vypadá přirozeněji.

Rty už jen doladíme tělově růžovou matnou rtěnkou a celý look je kompletní. Studená podzimní a zimní královna se může ujmout své vlády :).

Komentáře

spacechaky 26.09.2016 9:13

na netu se neorientuju, v kosmetice vůbec, není někde více produktů,kde presně vím,že se hodí na letní typ?bojím se cokoli koupit,proto nic nemám, ani BB krém,makeup nic..tvářenku:/potřebuju přesně napsat co koupit))

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

PetraLovelyHair

Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování .....


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.