24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Letní líčení v růžovožlutomodré

09.08.2013
PetraLovelyHair
Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování :).....

Bojíte se barevného líčení očí? Nemusíte, dnes si ukážeme jak na to,aby i barevné líčení vypadalo lehce, svěže a vkusně.

Přiznám se, že ačkoliv mám barvy moc ráda,  jen málokdy vyjdu ven s tak barevným experimentem jako dnes. Pak se ale dokáži barevně vyřádit a líčení si užít. Jemná kombinace žluté, růžové a modré, je na tyto příležitosti ideální, protože barvy jsou pastelové a tak líčení i přes barevnost působí poměrně decentně.

Nejdříve jsem pleť sjednotila CC krémem s ochranných faktorem, přecejen v létě je třeba na tohle dávat pozor a navíc tyto krémy lépe hydratují, než makeup a nezatěžují tolik pleť, což  je ve vedrech velmi příjemné.

T-zónu jsem zapudrovala matujícím pudrem od Essence All about matt, který je ideální i na zafixování makeupu.

Na tváře jsem použila jen velmi neutrální matnou barvu - bronzer od firmy NYX v odstínu Taupe, oči jsou hodně barevné a proto už nechceme poutat barvami pozornost na jinou část tváře.

Stejně i rty jsem ponechala velmi jednoduché s tónovaným balzámem Dermacol Love lips.

Tu nejjednodušší část máme za sebou a pokračujeme líčením očí, které nám tentokrát zabere nejvíce času.

Důležitým základem pro takto barevné líčení je použití báze pod oční stíny, pokud žádnou nevlastníte, nezoufejte, dokonale nám postačí korektor. Já jsem použila světlý tuhý korektor od firmy NYX, který jako báze funguje bezvadně, protože není příliš mastný a tak stíny na víčku udrží opravdu dlouho. Navíc světlejší korektor, než je vaše barva pleti, dá krásně vyniknout barevným odstínům očních stínů. Jako podklad funguje skvěle i bílá tužka na oči, jen musí být měkčí konzistence.

Po důkladném rozetření báze začneme nanášet oční stíny, já postupuji od vnitřního koutku do vnějšího. Ve vnitřním koutku začínám bílým stínem, pak naváži žlutým, na střed víčka a vnější polovinu patří stín růžový a na spodní linku, do vnějšího koutku a do ohybu, stín modrý. Po základním nanesení barevných stínů za sebou, je třeba do sebe barvy pořádně vpít, tady zvláště platí pravidlo, že tvrdé přechody by byly na škodu a celé líčení by působilo nedodělaně a tvrdě, proto si dejte na tomto bodu pořádně záležet a blendícím štětcem barvy pořádně rozmažte. To platí i směrem k obočí, zde si můžete vypomoci stínem bílým, který naneste přímo pod oblouk obočí a modrou a bílou také pořádně vpijte do sebe. 

Abychom líčení maličko zneutrálnili a zvýraznili linii oka, přidáme na vrchní víčko klasikou černou gelolvou linku. Pak už přijde na řadu jen řasenka a pokud byste chtěli dodat líčení ještě větší šmrnc, můžete přidat umělé řasy jako dnes já.

Nyní je celý makeup kompletní, tohle líčení v těchto pastelovýh tónech bude slušet hlavně jemnějším typům se světlýma očima, ale s výběrem vhodného odstínu se tato barevná kombinace bude hodit všem, jen někdo bude potřebovat barvy teplejší a výraznější. Myslím, že zrovna toto složení barev je velmi hezké a tvoří krásnou lení duhu, co myslíte? :)

Použité produkty:

* CC cream Dermaheal tan beige

*pudr Essence All about matt

* tvářenka NYX Taupe

* balzám Dermacol Love lips 01 love

*korektor NYX v kelímku porcelene

*stíny z paletky 120 odstínů

*černé gelové linky Loreal Super liner gel intenza

*umělé řasy SKRhair.com

* řasenka Rimmel Scandaleyes flex

Komentáře

Daysy 09.08.2013 11:23

Teda, moc ti sluší!

katulik 20.08.2013 9:26

moc ti to slusí,moc se mi liby tva videa na you tube

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

PetraLovelyHair

Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování .....


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.