24.4.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Otestujte řecké balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou a vyhrajte výlet do Řecka!

24.3.2015

Baví vás vařit a nebojíte se vyzkoušet nové ingredience?  Otestujete řecká balzamika a podělíte se o své zkušenosti s ostatními? Chcete letět na výlet do řecké Kalamáty, kde rodinná firma Papadimitrou vyrábí balzamika a jiné lahůdky? Chcete se zúčastnit školy vaření s řeckým šéfkuchařem?

Řecké balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou jsou vhodné nejen k přípravě čerstvých salátů, marinování masa, k dochucení omáček a polévek, ale i k ozvláštnění dezertů, např. zmrzliny, a k dekorativnímu zdobení talířů.

Tyto krémy představují kvalitní balzamikovou redukci vyrobenou z prvotřídního řeckého balzamikového octa Kalamáta. Mají hustou konzistenci a vyváženou chuť. Jsou vhodné i při dietě - v jedné lžíci je obsaženo 13 kalorií a žádný tuk!

Tmavý balzamikový krém
Někdy se mu říká „klasický“, má univerzální využití, výborně se hodí k masům, vnitřnostem, k rybám, plodům moře a ke všem druhům zeleniny. Tento krém skvěle funguje i v marinádách. Je vhodný ke zdobení talířů s teplými i studenými pokrmy.

Balzamikový krém
Tmavý balzamikový krém s příchutí fíků
Je nejoblíbenější u nás. Fíky dodávají tomuto krému delikátní nasládnou příchuť. Je vynikající v kombinaci s tmavými masy a sladkými potravinami - nejen dezerty včetně zmrzliny, ale např. i s dýní, sladkými bramborami nebo červenou řepou.

Balzamikový krém

Bílý balzamikový krém
Hustá redukce s jemnou chutí skvěle ladí s rybami, zeleninou a téměř všude tam, kde se používá obyčejný ocet. Pokud někomu vadí ostrá chuť octa, jemné bílé balzamiko bude pro jazýček jako pohlazení.

Balzamikové krém
Bílý balzamikový krém s příchutí citronu a pomeranče
Tato verze balzamika pozdvihne do nebeských výšin delikatesní lahůdky, jako je například panna cota nebo sýry. Výborná je s jahodami anebo s grilovaným ananasem.

Balzamikový krém
Tradiční výroba u rodinné značky Papadimitriou
Balzamikový ocet Kalamáta Papadimitriou je vyráběn tradiční metodou přírodní fermentace bez přidání konzervantů či barviv ve výrobním závodě firmy Papadimitriou několik kilometrů severně od peloponéského města Kalamáta. Za svou specifickou barvu i chuť vděčí kromě kvalitních surovin, příznivému klimatu a přírodnímu procesu výroby také důkladnému zrání v tradičních dubových sudech.  Kvalita a tradice, která se snoubí v této lahodné tekutině, z ní činí plnohodnotného konkurenta slavnějších italských balzamik, kterého rozhodně stojí za to vyzkoušet.

Balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou jsou vyráběny promísením uzrálého balzamikového octa s koncentrovaným hroznovým moštem. Vzniklý balzamikový krém vysoké kvality se vyznačuje výraznou hustou konzistencí a bohatou, zralou chutí.

Vyzkoušejte balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou a podělte se s námi o své zkušenosti! Jak se do výzvy zapojit?

1.  Napište nám pod tento článek do 1. 4. 2015 do 24:00 hod., proč byste rádi balzamikové krémy Kalamáta Papadimitirou vyzkoušeli a přidejte odkaz na Váš blog.

2. Vybereme 20 z Vás, kteří budou zapojeni do testování.

3. 7. 4. 2015 zveřejníme jména vybraných bloggerek/bloggerů, kterým odešleme balíček s produkty na testování.

Co bude vaším úkolem dále?

1. Seznámit se se zaslanými řeckými balzamiky a maximálně si je vychutnat v nejrůznějších kombinacích s vašimi oblíbenými jídly dle vašeho gusta, nebát se neobvyklých kombinací a způsobu využití balzamik v kuchyni.

2. Do 1. 5. 2015 napsat na svůj blog recept s využitím balzamikových krémů Kalamáta Papadimitriou.

3. Odkaz na článek vložit opět pod tento článek.

4. Do svého příspěvku napište, že se jedná o výzvu portálu Blogerky.cz.

5. 5. 5. 2015 vyhlásíme výsledky. Autor/ka nejzajímavějšího příspěvku vyhraje letecký výlet do řecké Kalamáty, který se uskuteční během léta. V rámci výletu čeká vítěze/vítězku exkurze ve výrobním závodě rodinné firmy Kalamáta Papadimitriou, koupání v moři a prohlídka města Kalamáta.

Autoři a autorky zajímavých příspěvků se mohou navíc těšit na květnové setkání s řeckým kuchařem spojeným se školou vaření řecké kuchyně.

Těšíme se na zprávy od Vás...

Komentáře

SmoothCooking.cz 25.3.2015 14:12

Proč bych se měla zúčastnit výzvy? Protože jsem food bloggerka a miluji vaření a výrobu dezertů. A přesně k tomu se hodí balsamikové krémy. Už teď mám v hlavě několik receptů, které bych z fleku uvařila. Ale ráda bych zkusila například fíkový s nějakým dezertem. Ta kombinace zní úžasně.

A moji čtenáři mají výzvy a testy výrobků rádi, takže bych určitě sklidila úspěch s nějakým doporučením a představením dalšího pro ně neznámého produktu.

Přeji krásný den
Kačí z www.SmoothCooking.cz

Shades of Silvie 25.3.2015 18:12

Ráda se pouštím do zajímavých výzev, a tak si myslím, že je načase připomenout našim chuťovým pohárkům, jak chutnají pravé bazalkové krémy Kalamáta Papadimitriou v mém podání! Samy o sobě totiž vypadají božsky, proto bude vaření s nimi jistě jedna báseň.

Přeji pěkný den a dobrému jídlu zdar!

http://shades-of-silvie.blogspot.cz/

Siraelxy 25.3.2015 18:28

Panenko skákavá, ty vypadají nádherně. Strašně je chci vyzkoušet. Jsem maminka, partnerka a kamarádka, o které se ví, že miluje vaření, pečení a zkoušení všeho nového v tomto oboru.
Napíšu o nich dlouhý, krásný článek na blog. Budu informovat svoje kamarádky a referovat o těchto produktech
To všechno udělám s láskou
Siraelxy.blogspot.cz

Kaya 26.3.2015 16:05

Zkusila bych je, protože ráda zkouším nové kombinace chutí a balzamikové krémy s příchutěmi jsem ještě nezkusila
Www.svasniprojidlo.cz

Made in Slovakia 26.3.2015 16:13

Prečo by som krémy chcela vyskúšať? Varenie a pečenie patrí medzi moje najväčšie vášne. Rada varím podľa receptov, no často si tam niečo zmením a balzamikové krémy som doteraz ešte nemala. Myslím si ale, že by mohli byť tým hriešným kúskom, s ktorým zmením recept. Už teraz ma napadli minimálne tri recepty, do ktorých by som krémy zakomponovala, takže dúfam, že sa ku mne dostanú.

www.madein-slovakia.blogspot.com

travelbookandcookbook 26.3.2015 16:25

V první řadě smekám před krásnou výzvou na první pohled jsem se zamilovala do balzamikového krému s fíky. Skloubení chutí je nápadité a to zkrátka musím ochutnat Výzvy mě baví a testuji důkladně, co produkt to recenze a hlavně recept. O tom to přeci je a už teď mám hlavu plnou receptů, to mi věřte! Veru z www.travelbookandcookbook.blogspot.com

fitness-girl 26.3.2015 17:17

Ráda bych tyto produkty vyzkoušela, protože prostě MILUJI vaření, pečení, zdobení a focení jídla. A zejména zkoušení nových věcí, do toho jsem nejvíce nadšená. Novinkou pro mě jsou určitě i tyto krémy a tak nechci zůstat po zadu. A ve spojení se soutěží? To bude o to větší zábava

Blogů mám více:

http://food-inspire.blogspot.cz/ - aktuální zejména o jídle a zdravém životním stylu
http://eat-withlove.blogspot.cz/ - blog čistě s recepty
http://fitnessgirl-lifestyle.blogspot.com/ - starší a původní blog plný příspěvků, na který jsem pak navázala na nové adrese

JBYbyPetra 26.3.2015 17:24

Mám jediný důvod, proč je vykoušet. Balzamiko miluji! Doplňuji jím hlavně saláty, ale už teď mám v hlavě desítky dalších variant, jak jej využít. V ledničce mám vždy minimálně tři kousky s různými příchutěmi, tak proč nevyzkoušet nějaké nové, chutné a ideální pomocníky do kuchyně.

A tady je můj blog, pro případ, že by se na mě štěstěna usmála
www.justbeyourself.cz

Nikol_zezahrady 26.3.2015 17:27

Chci je vyzkoušet, protože už mám dost "pseudobalsamikových" octů. Chci vyzkoušet, který bude nejlepší s jahodami a bílou čokoládou, který sedne nejlépe k řepě a který bude nejlepší jen tak na salát. řecko miluji, tak si určitě zamiluji i tyhle balsamica.
www.zezahradydokuchyne.blogspot.cz

MartinaK 26.3.2015 17:40

Ráda zkouším nové výrobky, navštěvuji kurzy vaření a píšu blog : http://bistrosezona.blogspot.cz/2015/03/gateau-magique-aux-poires-au-vin.html

Balzamické krémy jsou velká lahůdka při přípravě salátů ale i dezertů jsme jejich velký fanoušek a proto bych ráda vyzkoušela nové řecké krémy Kalamáta Papadimitriou

Delicious blog 26.3.2015 19:41

jsem si vědoma, že prostřednictvím blogu ovlivňuji nejen já ale i ostatní blogeři spousty čtenářů, kteří poté vaří dle našich receptů. Proto bude super, když se do povědomí veřejnosti dostane další kvalitní produkt, který rozšíří jejich repertoár na talíři a samozřejmě budu ráda, pokud k tomu přispěje i můj blog http://www.delicious-blog-lucie.cz/

Housewife 26.3.2015 20:11

Nerada propaguji výrobky. Proč? Nevěřím klamavé reklamě a výrobek mi za to musí stát. A s čistým svědomím mohu říci, že Kalamáta balzamikové krémy za to stojí. Používám je často, jsou chuťově výborné, nechybí mi ani v kuchyni, ani ve skříňce v kanceláři, připravíte z nich vynikající rychlou salátovou zálivku či tu nejlepší čokoládovou Pavlovu. A moc ráda se o svůj názor s všedně nevšedními recepty podělím se svými čtenáři.

Housewife z http://secretdiaryofhousewife.blogspot.cz/

Barussat 27.3.2015 14:10

Ráda bych se zúčastnila výzvy, protože jsem food blogerka a autorka blogu Sweet World by Barush (http://sweet-world-by-barush.blogspot.cz/), která miluje hlavně pečení. Zkouším ráda nové a netradiční suroviny z různých koutů všech možných i nemožných zemí a tyto krémy patří určitě k těm výjimečným. Napadají mě kombinace s fíky nebo datlemi. Navíc si potrpím na food styling a myslím, že tyto krémy jsou k tomu skvělé. Krom toho mám ráda, když má určitá surovina svou tradici, příběh a lidé vědí i historii ingeredience. Mojí čtenáři navíc rádi zkouší nové věci a tyto krémy jsou k tomu určitě vhodné.

Barush ze Sweet World by Barush (http://sweet-world-by-barush.blogspot.cz/)

fede 27.3.2015 20:08

mam rada kvalitu a nechcem bit klamana reklamou taktiež si neviem svoj život predstavit bez kvalitneho jedla a rada bi som teda ochutnala naozaj všetko http://vznamenibarana.blogspot.sk/search/label/recenzia

Růžová rtěnka 28.3.2015 7:51

Balzamikové krémy bych ráda vyzkoušela, jelikož žiji ve zdravém stylu a hrozně ráda připravuji zdravé recepty ve, kterých by tyto krémy skvěle chutnaly.

http://nela-prochazkova.blogspot.cz/
E-mail: cumanelka@gmail.com

Obluda09 29.3.2015 6:18

Dobrý den, učím se vařit, tak bych se zase něco nového ráda naučila. www.veronikamarsikova.blogspot.cz

Pieces of my world 29.3.2015 11:57

Krásná výzva! Všechny krémy vypadají lákavě a už si teď myslím na kombinace s různými pokrmy. A proč právě já? Jsem začínající food blogerka, kterou baví nová jídla a sdílení zkušeností, v tomto případě hlavně chutí se čtenáři. Miluji lehké saláty a grilovaná masa stejně tak jako pečení dezertů. Nejvíce mě oslovil bílý balzamikový krém s příchutí citronu a pomeranče =)

Přeji Vám pěkný den,
Dominika z www.piecesofmyworld.cz

life style by Ilu 29.3.2015 15:22

zdravím
Ráda zkouším a kombinuji nové a neokoukané věci. Food blogerka nejsem ,ale na dobrý jídlo si obzlášt potrpím. Lehké saláty,zelenina a ovoce ted bude velkým tématem, protože se pomalu blíží jaro a také léto. K těmto dvoum obdobím lehká jídla neodmyslitelně patří. Ráda bych tyto oleje vyzkoušela!!! Bude mi ctí

Ilu z blogu www.lifestylebyilu.cz

Jahoda 29.3.2015 15:30

Úžasný nápad!

Ráda vařím a peču. Nemám food blog, ale pár receptů se na blogu najde. A díky balzamikovým krémům bych mohla receptům na blogu dát nový vzhled i chuť. Jsem zvědavá, který nejlépe padne k jahodě.

Jahoda
www.jahodovnik.cz

DeerMeadow 29.3.2015 17:58

V Řecku jsem zatím nebyla, tak bych ráda aspoň touto cestou vyzkoušela jejich speciality

www.deer-meadow.cz

saruska123 29.3.2015 18:36

určitě bych chtěla vyzkoušet protože jsem nic takového nikdy nezkoušela a rada bych vyzkoušela něco jineho a specialního a rada bych testovala

Jane´s moments 29.3.2015 18:42

Zajima me zdravi zivotni styl, rada testuji nove produkty a delim se o poznatky se svymi ctenari.Miluji foceni, tudiz se teste na fota pokrmu.
www.janesmoments.blogspot.cz

Alice-little 29.3.2015 18:57

Proč bych se chtěla zapojit? Moc ráda vařím a experimentuji v kuchyni. Hrozně ráda si vyhrávám s jídlem a právě TEĎ v dubnu plánuji na můj lifestylový blog napsat/vyfotit mé oblíbené a ozkoušené recepty. Absolutně miluji řeckou kuchyni a při mém vaření jsem zatím neměla možnost vyzkoušet žádný balzamikový krém, který by pocházel z Řecka a proto je pro mě tato recenze balzamikových krému obrovskou výzvou! A hlavně chtěla bych mým čtenářkám představit něco nového a myslím si, že o tomhle řada z nich ještě neslyšela.

můj blog : http://alice-little.blogspot.cz/

AliceinWonderlandCZ 29.3.2015 19:43

Ráda bych se zapojila do této výzvy, protože mě balzamikové krémy Kalamáta Papadimitirou velmi zaujaly. Rozhodně by to bylo příjemné okořenění naší kuchyně a společně s přítelem bychom vyzkoušeli zase něco jiného. S jarem rozkvétají nejen květiny, ale i chuťové buňky
odkaz na můj blog - balzamikové krémy Kalamáta Papadimitirou
Hezký den, Alča

LuxyBeauty 29.3.2015 19:52

Ráda bych se zapojila do této soutěže nebo výzvy. Vaření miluji a ráda experimentuji s různými ingrediencemi , surovinami atd. Tyto krémy mě velmi zaujali a hned po přečtení mě napadlo několik receptů, kde tyto krémy vyzkoušet Zatím jsem neměla tu šanci se s těmito krémy vyhrát a aspoň bych se naučila udělat něco řeckého.
Mé blogy: http://styleniki.blog.cz/ , kde najdete jen pár receptů a http://mycookbooks.blog.cz/ , kde se vaření a pečení věnuji naplno

Eva-K 29.3.2015 19:53

Dobrý den,
do výzvy bych se zapojila velmi ráda. "Obyčejný" balzamikový ocet jsem kdysi ochutnala v nějakém salátu, vůbec mě nezaujal a od těch dob balzamikové octy příliš nevyhledávám. Balzamikové krémy Papadimitrou, a zejména ty bílé, ale vypadají natolik lákavě, že věřím tomu, že by mi pomohly překonat mou "balzamikovou skepsi". A k tomu samému kroku bych následně mohla motivovat i čtenáře svého foodblogu, kteří mohou být, v případě balzamikových produktů, dost možná stejně opatrní jako zatím já

Eva
http://kucharkapro2.blogspot.cz/

FromLenka 29.3.2015 20:11

Dobrý deň prajem,

keďže veľmi rada varím a pečiem a balzamiko som nikdy nepoužila pri žiadnej príprave jedla,
veľmi, ale naozaj veľmi rada, by som vyskúšala spomínané balzamikové krémy. Vyzerajú naozaj
luxusne a bola by som vďačná za novú testovaciu skúsenosť. V druhej fáze by som rada vytvorila nejaký
skvelý receptík!

Lenka

www.fromlenka.blogspot.sk

kesa 29.3.2015 20:43

Tak tie vyzerajú luxusne! Ja som sa vareniu a pečeniu nikdy veľmi nevenovala, ale posledné mesiace ma to baví stále viac a keďže som začala variť pomerne neskoro, tak o to viac si vyberám, aké suroviny používam. Preto by som rada rozšírila svoje obzory a "chute" opäť o niečo nové, čo som doposiaľ neskúsila

http://mynewbeautybook.blogspot.sk/

Cordelia 29.3.2015 20:45

Velice ráda bych ochutnala , u nás doma se vaří prakticky každý den a nápady už docházejí, takže s tímto balzamikovým krémem bych dostala hned nápad, co nového uvařit .

Cordelia 29.3.2015 20:45

ještě připojuji odkaz na můj blog http://cordelia-s-heaven-of-cosmetics.webnode.cz/

Šůša 30.3.2015 4:07

Dobrý den, ráda bych se zúčastnila testování, protože mám blog zaměřený výhradně na vaření a na přípravu úžasných a zdravých receptů. Snažím se, aby má jídla byla originální a to bude platit i při vymýšlení receptů s balzamikovými krémy Papadimitrou. Láká mě krém s příchutí citronu a pomeranče, to musí být úžasná lahůdka. Už teď mě napadá spousta receptů, které bych vytvořila.

Ráda své čtenáře seznámím s touto značkou, která bude mít určitě obrovský úspěch.

Přikládám odkaz na svůj blog: http://www.cookingwithsusa.blogspot.cz/

Těším se na případnou spolupráci, Šůša

Veggie Bodyfitness lifestyle CZ 30.3.2015 5:14

Dobrý den,
ráda bych se zúčastnila testování balzamikových krémů. Nejen, že jejich balení je opravdu krásné a působí luxusně, ale určitě také úžasně voní a dokáží dovést každý pokrm k dokonalosti. Líbí se mi filozofie Vaší společnost, jeden z jejich bodů - Rozšiřování činnosti do nových sektorů- přímo vystihuje mou situaci. Ačkoliv mám blog zaměřený na vegetariánký fitness lifestyle, ráda vařím a vytvářím nové, zdravé a zajímavější recepty. Málo kdo ví, že balsamikový ocet odkyseluje organismus a proto je vhodné jej do své stravy zařadit.
Už teď mě napadá mnoho receptů, jak tyto krémy vhodně využít. Obzvlášť mě zaujal fíkový balsamikový krém, který by všechny zdravé dezerty dovedl k chuťovému orgasmu Také balzamikový krém Kalamata bílý vypadá opravdu skvěle. Navíc bych ráda ukázala, že tyto balsamikové krémy jsou nejen vhodné k masu, ale skvěle dochutí také vegetariánské pokrmy.

Moji čtenáři rádi zkouší nové věci a určitě by uvítali nové recepty, které rozšíří jejich obzor nejen kulinářsky, ale také obzor na trhu zdravé stravy.

Odkaz na můj blog, kde najdete mimo jiné i mé zdravé receptíky: http://bodyfitness-lifestyle-cz.blogspot.cz/

Těším se na případnou spolupráci.

Hezký den, Sonča

KáčaKá 30.3.2015 5:41

Ahoj ahoj!

Ráda bych se testování zúčastnila hlavně proto, že v poslední době se snažím experimentovat s grilovaným ovocem, stále zdokonalovat a vylaďovat recepty (abych je mohla v půlce května představit veřejnosti na prvním libereckém Restaurant Day) a balsamico je nedílnou součástí některých receptů (třeba na jahody!). A věřím, že za použití "ferrari" mezi balsamicovými krémy bude všechno hned o třídu lepší! Zvědavá jsem hlavně na bílý krém a na ten s fíky.

Káča (www.kacavtroube.cz)

Jídlujeme 30.3.2015 6:29

Vyzkoušet nový recept s balzamikovým krémem,by bylo příjemné zpestření. Vařit s kvalitním produktem je vždycky radost a chuť, kterou jídlu poskytne je nenahraditelná. Mám ráda rychlé a zajímavé recepty, které zvládne většina lidí a balzamikový krém v některém z nich určitě zazáří.

Daniela z www.jidlujeme.cz

Teres 30.3.2015 9:54

Dobrý den, balzamikový ocet používám velmi často, hlavně do salátů a polévek ale s krémém jsem se ještě nesetkala, proto bych ho moc ráda vyzkoušela.
Na mém blogu se věnuji i mimo jiné stravě a receptům, které sama vymýšlím, aproto by se mi tyto krémy hodili do koncepce blogu.
Můj blog: http://moje-male-radosti.blogspot.cz/

Character bull 30.3.2015 17:48

Jsem milovník jídla a po návštěvě Řecka i jejich kuchyně. Vyzkoušet tyto balzamikové krémy by pro mě byla čest. Ráda si hraji i se sladko-slanou chutí. A myslím, že tímto krémem by se dobře dalo ochutit a doladit řecké Kleftiko.
Psát recenzi a tvořit recepty by mě tedy opravdu hodně bavilo. S těmito krémy může být jídlo určitě ještě chutnější.
BLOG: http://characterbull.blog.cz/

The Taste of Place 30.3.2015 17:50

Dobrý den,
výzvy bychom se rády zůčastnily, hlavně protože Kalamáta balsamica známe a moc rády používáme! Naše nejoblíbenější je to s příchutí fíků! Bylo by pro nás tedy potěšením recenzovat tento produkt naším čtenářům a hlavně přátelům. Na našem foodblogu zveřejňujeme recepty všech možných kategorií, od salátů, přes dezerty až po mezinárodní kuchyni.. Velký důraz klademe na naše fotografie a foodstyling. Správný výběr nádobí i vhodných surovin je pro nás na prvním místě. A balsamico je na doladění a stylování jídel naprosto perfektní doplněk a ještě báječně chutná!
Kateřina a Lucije, The Taste of Place
www.thetasteofplace.blogspot.cz

Fashion & Beauty by Lucie Růžičková 30.3.2015 19:31

Krásný večer, jsem 21letá blogerka, která tvoří módní, kosmetický a lifestylový blog na internetové adrese - www.lucieruzickova.blogspot.cz. Píši především o všech možných věcech, které mě těší, zajímají a baví!
Přesto, že nejsem "food" blogerka moc ráda vařím! Chtěla bych vyzkoušet Vaše řecké balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou, protože jsem je doposud neznala. Moc ráda bych od Vás chtěla tuhle příležitost dostat a dokázat Vám i sobě, že na to prostě mám. Zároveň chci předvést i svojí spolehlivost a originalitu!
P.S.: Dejte šanci i "blogerským nováčkům" a blogům nejen o jídle, protože i oni dokážou příjemně překvapit!
BLOG: www.lucieruzickova.blogspot.cz

MichelleMi 30.3.2015 21:34

Vaření je moje radost velká,
i když zatím uniká mi hvězda Michelinská,
avšak řecké krémy Kalamáta,
to mě vážně velmi láká,
salát, maso, dezert, šťávy,
teď to teprv má ty grády!
Výlet za sluncem si udělat,
přátelům ukázat, spolu se pokochat,
zkusit vařit s řeckým mistrem,
vnímat nejbystřejším smyslem.
Nemůžu odolat a toužím velice,
nahlédnout pod řecké poklice,
nové ingredience vyzkoušet,
štěstí v soutěži pokoušet,
čekám tedy s napětím,
kdy že už to poletím?

www.podmysimikridly.blogspot.cz

Boo 31.3.2015 8:00

Wáu..něco takového by u nás doma dlouho nevydrželo. S přítelem sice nemáme vyloženě food blog, ale vaření nás moc baví. Skoro nikdy nevaříme podle receptů, hodně experimentujeme a většinou jsou z toho božské výsledky. Chtěli bychom vyzkoušet tyto balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou protože zkrátka vypadají moc dobře! Mohl by to být jeden z produktů, který by doma neměl nikomu chybět a měli by se to dozvědět od nás Rádi bychom náš blog oživili něčím nový a originálním článkem o balzamikových krémech.

www.madlovers.wordpress.com

DobrotyodA 31.3.2015 8:17

Proč bych se měla výzvy zúčastnit? Jsem foodblogerka a miluju výzvy! Stejně tak miluju i balzamikové krémy, zatím mám ale zkušenosti jen s těmi "slanými" ráda bych vyzkoušela i nějaké dezerty s nimi. Navíc vypadají výborně a já ráda zkouším nové věci a myslím si, že i mé čtenáře by to zaujalo.

http://dobrotyoda.blogspot.cz/

lifeisatea 31.3.2015 9:26

Miluji vaření, miluji saláty a miluji vymýšlet vlastní recepty a balzamikový krém je něco s čím se dají dělat zázraky a testování tohoto výrobku by bylo skvělým oživením na můj pomalu se rozjíždějící blog:
http://lifeisatea.blogspot.cz/

toffo 31.3.2015 10:11

Milé bloggerky, já bych balzamika Kalamáta Papadimitriou ráda vyzkoušela z jednoho jednoduchého důvodu - zatím jsem nevyzkoušela žádný dochucený balzamikový ocet, ta fíková představa mě moc a moc láká, navíc se přiznávám, že o bílém balzamiku čtu poprvé. Tmavý balzamikový krém používáme poměrně často, více ale v jarních a letních měsících. S dcerou ho milujeme nakápnutý na pečené červené řepě. A protože přichází jaro, mělo by přinést i nový čerstvý závan chutí v naší kuchyni, nejen na mém blogu. Doufám, že dostanu tu šanci ocitnout se ve skupině dvaceti vybraných a .... degustovat.
Toffo
www.toffo.blog.cz

Mar 31.3.2015 13:10

Doma milujeme středomořskou kuchyni a balzamiko používáme velice často do salátů, k těstovinám a hlavně k rybě. Zaujalo mě zejména bílé balzamiko, které by naše rybí speciality dochutilo jistě ještě lépe a balzamiko s fíky pro sladké pokrmy. To si přímo říká o nějaký chuťový experiment Jelikož oba s přítelem trávíme většinu času doma - jsem na mateřské dovolené, přítel pracuje z domova - vaříme si prakticky denně a tak bysme měli spoustu času, příležitostí a nápadů k testování a objevování nových chutí a kombinací. Bylo by nám ctí!
http://mujfialovysvet.blogspot.cz/
Marie

aprincesna 31.3.2015 16:52

Balzamiko jsem, světe div se, objevila asi teprve před dvěma lety, doma jsme jej nikdy nepoužívali. Nyní si bez něj neumím představit saláty, takže třeba včera k výborné zeleninové obloze u toastu jsem připravila i balzamikový dip. ten s příchutí fíků musí být ovšem výborný i k dezertům!
kraskadne.blogspot.cz

tapiškotka 31.3.2015 19:16

Dobrý večer,
Své vaření si bez balzamikového octa neumím představit...
Ještě jsem nesebrala odvahu vyzkoušet ho na sladké dezerty a tato výzva je proto pro mě skvělou příležitostí to napravit ..

http://tapiskotka.blogspot.cz

Matkynapalubu 31.3.2015 21:10

Nejsem sice foodbloger, ale ozkoušení balsamica by pro mě bylo zajímavou zkušeností a výzvou. Vařím velice ráda a každý den je pro mě "kumšt" vymyslet jídlo, které je zdravé (pro mě), vhodné pro děti a aby chutnalo i muži. Připojit k jídlu specifickou chuť balsamica vnímám jako další pomyslnou metu, kterou zvládnout v kuchyni!

www.matkynapalubu.cz

NikolaKudrnova 1.4.2015 18:25

Dobrý den,
ráda bych se zůčastnila této výzvy Jsem vášnivá kuchařka, která doma pokaždé ráda připraví něco nového. Rádi jíme saláty, masa a těstoviny. Nikdy mě nidko neučil vařit. Vždy experimentuji. Né vždy to je na 100%, ale často z toho vyjdou jídla, která řadíme do našeho jídelníčku. I když to není nic neobyvklého. Tak v Řecké kuchyni jsem doopravdy nejspokojenější a nejkreativnější. Už jste zkoušeli na několik způsobů Feta sýr? Já jo.. Co takhle nový s Vašim balzamikem. Bylo by mi ctí nový recept vyzkoušet.
Hezký den,
woman
http://womanforw.blogspot.cz

I Love Italy 1.4.2015 20:37

Můj blog se specializuje na italské domácí recepty, které stojí na základech rodinných tradic, použití kvalitních surovin a lásky k vaření. Itálii i Řecko spojuje jedna společná věc a tou je světoznámá středomořská kuchyně. Ta se mimo jiné vyznačuje použitím extra-panenských olivových olejů, čerstvé zeleniny a bylinek, řadou regionálních vín a také balzamikovými octy.

Právě proto bych do svých receptů ráda zařadila i vaše řecké balzamikové krémy Kalamata Papadimitriou. Ráda používám kvalitní výrobky, které mají zajímavou historii a jsou pokud možno vyráběny tradičními metodami v rodinných firmách. Pouze takovéto produkty bývají totiž opravdu kvalitní, vyznačují se nezaměnitelnou chutí, která přeměňuje jednoduché recepty na opravdové delikatesy.

Přeji krásný den!
www.ilove-italy.cz

pavla r. 1.4.2015 20:50

Středomořská kuchyně je jedním z důležitých témat našeho blogu. Mým cílem je ukázat, jak jednoduchá a zdraví přínosná tato kuchyně je. Její kouzlo obvykle spočívá v chytrém použití kvalitních surovin. Často jsou to právě takové zdánlivé drobnosti, které jídlo posunou na vyšší level. Nejlépe, pokud to jsou ingredience vyrobené dle tradičních receptur, poctivě a lidmi, kteří do toho dávají srdce.
Balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou patří mezi fermentované produkty, což už je samo o sobě zajímavé. Navíc ale nabízejí lákavé nové chuti, které dávají tušit, že v nich bude spousta středomořského slunce . Proto si myslím, že stojí za to je vyzkoušet.
S pozdravem
Pavla, www.dify.cz

theVandasdiary 1.4.2015 21:21

Dobrý večer milé Blogerky.
Táto výzva ma oslovila, nakoľko počujem o balzamikových krémoch Kalamáta Papadimitirou prvý-krát a rada by som ich vyskúšala. Veľmi ma baví piecť a vytvárať rôzne recepty a aj vďaka nim by som ich mohla ozvláštniť. Rada taktiež dekorujem a verím, že s týmito balzamikovými krémami by som sa vyhrala. Bol by to tiež dobrý začiatok pre novú rubriku, ktorú sa chystám sputiť a tá je práve v znamení food and lifestyle. Chcem sa v nej venovať zdravému životnému štýlu, nakoľko to študujem a zapojiť aj brata, ktorý sa venuje cvičeniu. Budem poctená, ak by som sa testovania mohla zúčastniť Prajem krásny večer!
www.thevandasdiary.com

Klárka 2.4.2015 6:09

Dobrý den,
i já bych se ráda zúčastnila testování Baví mě zdravý životní styl a v kuchyni jsem neustále. Ráda zkouším nové věci, potraviny a činnosti (právě takhle jsem se dostala k blogu a zdravému životnímu stylu). Byla bych moc ráda, kdybych mohla tyto produkty vyzkoušet Pěkný den!
Odkaz na blog: http://www.fitnessazdravi.blogspot.cz
Popřípadě e-mail: klarkapavelkova@seznam.cz

FitLucí 2.4.2015 11:27

Dobrý den,
testování bych se určitě ráda zúčastnila . Středomořskou kuchyni miluji a poté, co mě minulý rok v létě má teta "seznámila" s balzamikovým octem, si vaření bez něj neumím představit. Musím se přiznat, že do sladkých dezertů jsem ho ještě nepoužila, ale s těmito produkty bych se k tomu určitě odhodlala. Mám ráda kvalitu a ráda zkouším nové věci a toto by pro mne byla taková menší výzva něco takového vyzkoušet A ráda bych se o své zkušenosti podělila se čtenáři mého blogu. Právě proto bych byla moc ráda, kdybych se mohla tohoto testování zúčastnit.
Přeji pěkný den !
http://lucyshealthylifestyle.blogspot.cz/

Budulinek 2.4.2015 16:09

Hezký den, ráda bych tyto dobře vypadající balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou otestovala, a doufám, že jak stejně dobře vypadají, tak i chutnají.
Miluji výzvy a jedné jsem se právě začátkem roku chopila a držím se jí zuby a nehty. Půl roku po porodu jsem se rozhodla vrátit k svojí původní váze a zbavit se svých nadbytečných 15ti kg. Pravda, pohybem to moc nezvládám, neboť se můj každodenní kolotoč točí kolem půlměsíčního mimča, čtyřleté dcerky, domácnosti a "práce z domu", která živi celou naši rodinu...
Redukovat svojí váhu jsem se rozhodla "zdravým životním stylem" - za pomoci správně sestaveného jídelníčku, kde jsou přesně vyvážené cukry, bílkoviny a tuky .
Moje jídlo se hodně skládá hlavně ze zeleninových salátů, kuřecího masa a ryb. A já stále hledám nové "kořenící" ingredience, ať už známé nebo neznámé, jež by z mých jídel udělala tu pravou delikatesu.
Pevně věřím, že balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou by krásně obohatily moje zeleninové saláty na 100 způsobů a přeci pokaždé jinak Ostatně mít každý den ten samý salát by byla asi pěkná nuda a né žádná zábava při jejich připravování.
Pokud budu vybrána, ráda se podělím o své "několika týdny" prověřené a velmi chutné "zdravé" recepty.
Já osobně se specializuji na bylinky a jejich využití v kuchyni jakožto náhražka koření, občas experimentuji při výrobě domácí "zelené" lékárny.
Svůj osobní blog prozatím nemám, ale chystám se jej založit, abych se mohla dělit o své zkušenosti z oblasti bylinek, jaké kde lze v kuchyni použít anebo za pomoci kterých si lze od nějakých drobných neduhů ulevit. Místo blogu mám prozatím stránky věnované bylinkám, kde se dělím o své postřehy a kam budu dávat i odkazy na články ve svém blogu: https://www.facebook.com/BylinkyOdAAzZ?fref=ts

Zrzka v kuchyni 3.4.2015 10:49

Ráda bych se zúčastnila, protože řeckou kuchyni miluju a proto na mém blogu najdete i článek věnovaný typickým řeckým pokrmům. Navíc se blíží léto, období grilování a kdy jindy si užít řeckou kuchyni lépe, než teď.
Nějaké zkušenosti s testováním výrobků už mám - vždy reaguji ale pouze na nabídky typické pro danou zemi, takže bych ráda do svého repertoáru zařadila i výrobky Kalamáta Papadimitriou.

Můj blog najdete zde:
http://zrzkavkuchyni.cz/
https://www.facebook.com/zrzkavkuchyni

Katescuisine 3.4.2015 11:51

Krásný den všem,
píšu food blog Kate's cuisine a opravdu si zakládám na tom, že recepty, které na blogu najdete jsou z kvalitních surovin, kterým absolutně věřím. Myslím si, že mezi takové patří i tyto řecké balzamikové krémy, takže by mi bylo ctí, kdybych se mohla zapojit do jejich testování. Například takový balzamikový krém s fíky musí být skvělý k jídlům se sýrem, ale i k dezertům.
P.S. Věděli jste, že tmavý balzamikový krém je skvělý přidat do těsta, když připravujete domácí bagetu?
Blog: http://www.katescuisine.cz
Mail: Kate@katescuisine.cz

theem.thusiast 5.4.2015 14:51

Rada by som sa do testovania zapojila pretože sa pred letom chcem dostať do formy a teda by som ocenila nejaké oživenie mojich doterajších receptov, určite by som s pomocou balzamikových krémov vedela vykúzliť niečo dobré a zdravé, rada experimentujem. Na svojom blogu tiež spúšťam novú rubriku Get in Shape kam plánujem pridávať recepty a rôzne tipy ohľadom zdravej stravy, takže by sa tam testovanie a ochutnávanie nových vecí určite hodilo.
V neposlednom rade tiež milujem grécko a grécku kuchyňu takže by pre mňa bolo naozaj super niečo podobné vyskúšať!
http://sophisticateddiary.blogspot.sk

Veggie Bodyfitness lifestyle CZ 10.4.2015 9:03

Dobrý den, jsou již někde výsledky ?

Blogerky.cz 10.4.2015 10:15

Hezký den, všem moc děkujeme za účast. Děkujeme také všem blogerkám, které se chtěly zúčastnit. Vážíme si jejich zájmu a snad se na další dostane příště.

Vybrány byly příspěvky od autorů:
SmoothCooking
Kaya
travelbookandcookbook
Nikol_zezahrady
Delicious blog
Housewife
Jídlujeme
The Taste of Place
Toffo
Zrzka v kuchyni
Katescuisine
JBYbyPtera
MartinaK
Eva-K
Šůša
Káčaká
Damijan
fitness-girl

MartinaK 15.4.2015 14:50

Můj recept na použití balsamického krému je již na mém blogu : Bistro sezóna.
http://bistrosezona.blogspot.cz/2015/04/cuketova-polevka.html

Výrobky jsou to fanatstické jen do uzávěrky soutěže toho víc nestihnu zkusit ale mám v "šuplíku další nápady"
zdravím Martina K.

Jídlujeme 16.4.2015 9:43

Přidávám svoji recenzi na balzamikové krémy a recepty na celé menu:
http://jidlujeme.cz/balzamikove-kremy-od-kalamata-papadimitriou/

Daniela z Jídlujeme

Zrzka v kuchyni 19.4.2015 12:40

Moje tipy na řeckou kuchyni s použitím balsamica Kalamáta Papadimitriou jsou na blogu

http://zrzkavkuchyni.cz/recke-tapas/

Sváťa
Zrzka v kuchyni

Kaya 21.4.2015 4:17

Recept s recenzí zde: http://www.svasniprojidlo.cz/2015/04/recenze-balzamikovych-kremu-recept.html#more

Kaya
S vášní pro jídlo

Delicious blog 21.4.2015 20:03

Odkaz na recept zde: http://www.delicious-blog-lucie.cz/2015/04/balzamikove-hrusky-s-mandlemi-limetkou.html

Housewife 21.4.2015 21:31

Recept na něco pro změnu sladkého zde: http://secretdiaryofhousewife.blogspot.cz/2015/04/cokoladovy-dort-s-chilli.html

Šůša 23.4.2015 5:56

Přikládám odkaz na svou recenzi s recepty

http://cookingwithsusa.blogspot.cz/2015/04/vareni-s-reckymi-balzamikovymi-kremy.html

Míša z blogu Cooking with Šůša

toffo 23.4.2015 7:18

Velice děkuji za šanci, degustační balíček a čtrnáct dní kulinařiny nových rozměrů.
Tady je můj článek o balzamikových krémech Kalamáta Papadimitriou:
http://toffo.blog.cz/1504/kalamata-papadimitriou
PS: V kulinařině pokračujeme ...
toffo - www.toffo.blog.cz

Blogerky.cz 23.4.2015 10:20

Moc děkujeme za zaslané odkazy na krásné články, vzhledem k pozdnímu doručení balíčku několika blogerkám, jsme prodloužili napsání článku do 1. 5. 2015 .

Pieces of my world 23.4.2015 10:43

Dobrý den, přidávám odkaz na můj článek =)

http://www.piecesofmyworld.cz/2015/04/balzamikove-kremy-kalamata-papadimitriou.html

Dominika

Eva-K 24.4.2015 7:06

Dobrý dem,
i já přidávám svůj článek

http://kucharkapro2.blogspot.cz/2015/04/balzamikove-kremy-kalamata.html

SmoothCooking.cz 26.4.2015 22:10

Dobrý večer,
až doteď jsem připravovala článek a teď si všimnu, že termín je prodloužen až do 1. května.

Musím dodat, že tato výzva mě opravdu bavila a díky ní, jsem poznala ještě nepoznané chutě a kombinace, které bych nikdy nezkombinovala. Určitě tomuto balsamiku zůstanu věrná. Články jsem četla už všech blogerek a musím říct, že holky si daly opravdu záležet. Vzniklo spousta úžasných a nápaditých receptů.

A tady je ten můj článek
www.smoothcooking.cz/2015/04/soutez-pro-blogerky.html

Pěkný večer nebo spíše asi ráno všem Kalamátistům

The Taste of Place 27.4.2015 15:33

Dobrý den, přidáváme odkazy na naše články. Nejprve jsme upekly borůvkovou Pavlovu ke které balsamikový krém neodmyslitelně patří a pak ještě tři rychlé chuťovky na párty.

http://thetasteofplace.blogspot.cz/2015/04/boruvkova-pavlova.html

http://thetasteofplace.blogspot.cz/2015/04/party-namky-no1.html

Kateřina a Lucije, The Taste of Place

JBYbyPetra 27.4.2015 17:01

Dobrý večer,

přidávám odkaz na náš výlet za řeckými chutěmi, na který jsem pozvala své přátele a hlavní společnost nám dělaly balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou.

http://www.justbeyourself.cz/2015/04/setkani-pod-taktovkou-recke-chuti.html

Petra

travelbookandcookbook 1.5.2015 18:29

Dobrý večer,

právě jsem přidala poslední recept na blog. Testování jsem si moc užila, děkuji za příležitost a rozhodně jsem tato balsamika nepoužívala v kuchyni naposledy!

Recepty jsou zde:
Tmavý balsamikový krém - http://travelbookandcookbook.blogspot.cz/2015/05/masove-spejle-pecena-kureci-kridelka.html
Světlý balsamikový krém - http://travelbookandcookbook.blogspot.cz/2015/04/tak-chutna-recko-zeleninova-musaka.html
Balsamikový krém s příchutí fíků - http://travelbookandcookbook.blogspot.cz/2015/04/tvarohovy-kolac-vs-cheesecake-curd-pie.html
Balsamikový krém s příchutí citrusů - http://travelbookandcookbook.blogspot.cz/2015/04/salat-s-grilovanym-kozim-syrem-salad.html

Veru z blogu Travelbookandcookbook

Katescuisine 1.5.2015 18:38

Dobrý den, přidávám odkaz na příspěvek o řeckých balzamikových krémech na mém blogu www.katescuisine.cz
Bohužel jsem měla problém s dodáním krémů a dostaly se ke mně teprve minulý týden v pátek. Kvůli tomu jsem je nestihla všechny vyzkoušet, takže příspěvek obsahuje pouze dva recepty na dva super předkrmy/chuťovky, které se skvěle hodí na blížící se léto a grilovačky.
Přeji všem krásný zbytek 1.máje.
http://katescuisine.cz/balzamikove-kremy-co-s-nimi/

KáčaKá 1.5.2015 21:43

Ahoj všem!

Skoro doslova za 5 minut dvanáct posílám odkaz na článek s balzamikovými krémy a na recept na pavlovu s jahodami, rebarborou a balzamikovou omáčkou. Protože pavlova je prostě nejlepší a balzamikové krémy mě ve spojení se sladkým fakt baví.

http://www.kacavtroube.cz/2015/05/pavlova-s-rebarborou-jahodami-balzamikem.html

Recepty s použitím ostatních krémů jsou určitě v pořadí - chci je uveřejnit až po Restaurant Day v květnu, abych mi někdo náhodou nevypálil rybník )) I když o tom pochybuji, chci to pak shrnout najednou.

Blogerky.cz 10.5.2015 11:42

Dobrý den, za Blogerky.cz a balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou, bychom Vám chtěli moc poděkovat za spoustu krásných článků a inspirací. Vážíme si toho, že jste věnovaly svůj čas, a doufáme, že jste si výzvu užiliy a že Vám výrobky zachutnaly. Vítězkou se stala autorka blogu SMOOTH COOKING. Moc gratulujeme a všem děkujeme za skvělé příspěvky, výběr nebyl vůbec jednoduchý.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

KURÝR 6 - "HOGGY" PETR LEXA

AVON S PETROU LOVELY HAIR, LÍČENÍ ČTENÁŘKY ADÉLKY

PROMĚNA S TERRY MAKEUP TUTORIALS

KURÝR 1 - SHOPAHOLIC NICOL

CHUTNÁ TO? KAČÍ - MY COOKING DIARY A JEJÍ NEJLEPŠÍ KUŘECÍ KŘÍDLA

ANNA SULC - PROMĚŇ MĚ!

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.