24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Fit Recepty: Tvarohovo-banánové muffiny

01.07.2015
Adelaine Daily
Jsem 20letá studentka, které se před časem rozhodla změnit svůj životní styl a začít žít zdravě. Zajímám se o fitness, jógu (a spoustu dalšího cvičení), zdravou stravu atd ... Samozřejmě mě ale zajímá i móda a kosmetika :)

Máte rády sladké, ale zároveň se snažíte si udržet linii? Výborně! Právě pro vás je tu má série článků o zdravém mlsání! Jako první si upečeme zdravé tvarohovo-banánové muffiny. Chutnají výborně a smlsne si na nich i ten, kdo normálně zdravé stravě příliš neholduje.

Zdravím dámy!

Nevím jak vy, ale já jsem doslova ujetá na sladké mlsání k odpolednímu kafíčku na zahradě. Což se ze začátku trochu vylučovalo s mou touhou zhubnout a začít žít zdravě. Ale to pouze do té doby, než jsem objevila a oblíbila si pár fit receptů! Jedním z nich jsou výborné a velmi jednoduché tvarohovo-banánové muffiny. Zaručuji, že je zvládne i úplná antikuchařka!
INGREDIENCE (na cca 12 muffinů)
• 1 vanička odtučněného tvarohu
• 2 banány
• 1/2 hrnku ovesných vloček
• 1 vejce
• 1 kávová lžička medu
• 1 kávová lžička prášku do pečiva
• ovoce dle chuti

Smícháme (ideálně rozmixujeme) tvaroh, banány, ovesné vločky, vejce, med a prdopeč, necháme chvíli uležet a poté jím naplníme formičky na muffiny (cca do poloviny, neboť v troubě nám nabydou). Navrch (můžeme i doprostřed) přidáme ovoce dle vlastní chuti (já zvolila nektarinky, ale výborné jsou i jahody, broskve atd ...) a pečeme na 170°C cca 30 minut.

Jak samy vidíte, milé dámy, muffiny jsou opravdu jednoduché a velmi rychle hotové, čímž ale vůbec neztrácejí chuťově! Navnadila jsem vás na ně alespoň trošku? Plánujete je vyzkoušet? Podělte se s námi v komentářích!

Komentáře

Ivuše 19.12.2017 7:37

Dobrý den, zajímaly by mě kalorické hodnoty.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Adelaine Daily

Jsem 20letá studentka, které se před časem rozhodla změnit svůj životní styl a začít žít zdravě. Zajímám se o fitness, jógu (a spoustu dalšího cvičení, zdravou stravu atd ... Samozřejmě mě ale zajímá i móda a kosmetika


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.