24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Adri

Do Příčného řezu na hambáče!

10.03.2014

Kdo by si rád občas nezahřešil, no ne? A když už, ať to aspoň stojí za to, že?! Pro milovníky hamburgerů přináším tip, kam si v Praze zajít na jeden opravdu vynikající!

Celý článek

Thajská masáž: Jak probíhala a co mě překvapilo

05.03.2014

Poslední půlrok jsem pracovala jako redaktorka v masérské škole a luxusním masážním salonu, psala jsem články o masážích, dělala rozhovory s masérama, přesto jsem nikdy na žádné masáži nebyla. K Vánocům jsem ale dostala voucher na pravou thajskou masáž do pražského salonu Elite. Vzhledem k mým neustále bolavým zádům jsem se na masáž vypravila s velkým nadšením a očekáváním. Jak tato procedura probíhala a co mě (ne)překvapilo? Na rovinu říkám, že jsem docela ráda za to, že jsem procesy masáží měla ze všech svých článků a textů dost najetý. Myslím ale, že ten, kdo toho o masážích moc neví, musí být svou první zkušeností překvapen.

Celý článek

Nehty à la pink bouquet

05.03.2014

Obdivujete nápadité a třpytivé nehtíky? Rády byste taky takové měly, ale samy si na ně netroufáte a zajít si je někam udělat je pro vás příliš velká investice času i peněz? Zkuste si je přeci jen namalovat doma, je to hračka a zábava!

Celý článek

Lahodné a voňavé bio čaje Marks & Spencer

28.02.2014

Napadlo by vás nakupovat čaje v obchodu s oblečením?

Celý článek

Adri

Jsem normální blázen, který si žije svůj (ne)normální život publicistky, novinářky, hudební kritičky, kreativního pisálka o všem krásném, zajímavém a poutavém, zvědavce toužícího po skvělých zážitcích, nenapravitelné shopalkoholičky a v neposlední řadě věčné studentky. Miluju všechno, co mně nebo druhým vykouzlí úsměv na tváři. A prostřednictvím svého blogu bych chtěla rozdávat radost, inspirovat, nabídnout místo k odpočinku, možná i k zadumání. Místo, kde můžete nahlédnout za závěs nevšedních okamžiků všedních dní...

Zvol si téma, které tě zajímá

Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.