24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Garnýže za super cenu - home tip

27.12.2014
AE style svět
Aktuálně jsem "double mother" na mateřské, která ve volných chvílích vyrábi handmade doplňky (nejen) pro děti. Baví mě cestování, knížky, fotografováni, kosmetika, vaření... Jsem prostě mišmaš ;)

Před pár týdny jsem se přestěhovala, a tak ještě postupně zařizuji jednotlivé pokoje. Tentokrát přišla na řadu okna a jejich "zútulnění".

Jsem ve většině případů člověk, který by nejraději měl vše hned zařízené a nemá problém do noci sedět u šicího stroje jen kvůli tomu, aby měl např. všechny záclony přešité podle vlastních představ. Ne vždy ale jde mít vše hned, a to zejména kvůli finanční stránce.  Proto mě zaujal jeden nákupní tip, který mne naprosto nadchl a musím se o něj podělit :-) 

Garnýže Irja z Ikey v bílé barvě za bezkonkurenčních 29,- Ano, neuklikla jsem se při psaní ceny. Za necelých třicet korun máte velice pěkné garnýže na pověšení záclony, závěsu nebo čehokoli jiného.
Nevýhodou může pro některé být délka garnýže 140 cm - zejména pokud máte široká okna. ale pro šikovnější kutily by napojení neměl být takový problém a záclony pak namísto tunýlku navléknete na "žabičky" .

My máme okna dělená, a tak jsem zavěšení vyřešila jednotlivě ;-)
Součástí garnýží jsou kulatá plastová zakončení.
No musím říct, že ta se mi příliš nelíbila, ale šla bez problémů odmontovat, takže za mne konečný výsledek super super super ;-) 

Hezké a útulné domovy Vám přeje AE style svět.

Komentáře

Tomas 11.02.2015 13:53

Velmi praktické řešení

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

AE style svět

Aktuálně jsem "double mother" na mateřské, která ve volných chvílích vyrábi handmade doplňky (nejen) pro děti. Baví mě cestování, knížky, fotografováni, kosmetika, vaření... Jsem prostě mišmaš


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.