24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Narozeninové dárečky

24.02.2013
Alenis
Miluji pečení, kosmetiku, tvoření a poker ;)

Rok se zase s rokem sešel a já nedávno slavila 28. narozeniny. A dostala jsem spostu dárků z kterých stále má ohromnou radost. A hlavně, všechny jsou přesně podle mého vkusu ;-) A co, že jsem dostala?

Od Zlatíčka jsem dostala krásnou černou kabelku, která je ohromně praktická. Vejdou se mi do ní věci na celý den a stále vypadá elegantně. Hlavně už žádné přecpané a beztvaré vaky :-)

Má mánie v lakování a zdobení nehtů nemá konců a tak se můžu těšit z obrovské destičky na razítkování. Můžete tedy očekávat spousty razítkovacích postů (destička má 221 obrázků - takže nuda určitě nebude)

Na nehtíky ještě patřej třpytky ... takže těch mám teď už také zásobu :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Od rodičů jsem dostala peníze a tak jsem se je rozhodla využít na dokoupení korálků do mého náramku stylu Pandora.Nejraději bych měla úplně všechny co na světě existují, takže je těžké vybrat si jich jen pár :-(

A od Zlatíčkových rodičů jsem dostala bronzer a štetec na pudr od Oriflame. Bronzer je super, můžu fakt doporučit ... no a štětec sice naní na denní líčení, ale jako nouzové řešení pro "kabelkové líčení" je OK.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Alenis

Miluji pečení, kosmetiku, tvoření a poker


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.