24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Frozen diary

04.12.2013
Andie Chambers
Bloggerka Andie se s vámi dělí o svůj každodenní a nevšední život. Především se zaměřuje na poruchy příjmu potravy, rozeberu vše do detailu a neberu si servítky. Snažím se pomoct všem bojovnicím, včetně sebe.

Read more :)

Krásný den!

Ač to nerada přiznávám, tak za celou tu dobu, co jsem do této rubriky nic nepřispěla, mě trýznil pocit, že se to všechno pere ve mně a nemám to komu říct. Nicméně i navzdory tomu, že ve včera vzniklé anketě o nejpožadovanější články volíte převážně rubriku Diary, musím vás zklamat, ale nemůžu už tolik sdílet to, co mě v životě potkává a své každodenní starosti. Existují totiž lidé, kterým to akorát dělá radost a já nemám v plánu jim to potěšení dopřávat. Taky jsem vždy tuto rubriku považovala za nezajímavou, ale to jsem se šeredně pletla. Právě tohle bylo spouštěčem mého blogového úspěchu..právě tato rubrika. Tak nad tím neustále přemýšlím, mám-li v tom pokračovat nebo ne a došla jsem k závěru, že rubrika nijak nezanikne, dokonce ji přidám do Menu časem, ale nebudu sdílet až moc osobní věci. Ale něco ze života se samozřejmě dozvíte. Tak co, těšíte se? :)


A abych neporušila starou tradici, tak se vám pokusím nějak shrnout, jak se za poslední dobu u mě věci mají..
Kdybych měla zmínit bydlení, tak od Nového roku mám ultimátum, že se k 1. lednu musím vystěhovat. Já ale absolutně netuším, kam půjdu. Díkybohu jsem na netu poznala i pár dobrých duší z naší veganské sféry a nabídli mi pomocnou ruku, když nebudu mít kde být. Ale to zase nevidím tak úplně černě. Myslím si, že na ulici nezůstanu (doufejme)..kdo by pak za mě psal všechny ty články? :D Neee, nemůžu bez vás být! :)

A pomalu ale jistě se dostáváme k sekci vztahy. No abych pravdu řekla, měla jsem pár známostí, ale nedopadlo to dobře. Teď se cítím fajn i bez chlapa, i když cítím takový ten pocit prázdnoty, že mi chybí má druhá polovička, protože stále se nemohu zbavit dojmu, že žiju jen napůl a moje druhá polovina se mi během té klikaté cesty někde ztratila. Co se týče rodinných vztahů, tam vše zůstalo při starém...takže prosím přede mnou slovo "rodina" ani nevyslovujte.
Jdeme dál a pozastavíme se u novinek z oblasti tohoto blogu. Rozhodla jsem se, že se zaregistruju i na jiné portály, kde je možno editovat své články. Jedním z nich je např. server Blogerky.cz, poté BlogHer a v neposlední řadě bych ráda zmínila spolupráci s Vyhledejrecepty.cz a Gustoe.sk. Tyto dvě společnosti mě kontaktovaly samy a dodnes spolu spolupracujeme.
V brzké době se taky můžete těšit navelkou recenzi Mixturam.cz. Z tohoto serveru mi poslali nabídku, že obdržím slevový poukaz na vlastně namíchanou směs a budu to mít zcela zdarma, když za to pro ně napíšu recenzi. Ty pilulky jsou na nějakých 100 dní, já je beru teprve měsíc, tak chci ještě počkat, jestli se dostáví více pozitivních efektů. Kdo by nevěděl, mixturam je novinkou na českém trhu v oblasti výživových doplňků na přírodní bázi.

Zdraví...jo, to mě tíží stále. Nerada bych tu vypisovala nějaké detaily, ale vše zůstalo při starém, není-li to i horší. Doufám, že ty potvory jménem anorexie a bulimie jednou konečně porazím.

A co mě za poslední dobu nejvíc inspiruje, je server we♥it a Pinterest, kde je tolik úžasných fotek, které mi vždycky rozzáří celý den. :)

A na závěr přidávám dnešní motto, kterým jsem se nechala inspirovat, a to "Good things take time."

Budu ráda za komentáře, budete zlatí!

S láskou vaše
Andie

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Andie Chambers

Bloggerka Andie se s vámi dělí o svůj každodenní a nevšední život. Především se zaměřuje na poruchy příjmu potravy, rozeberu vše do detailu a neberu si servítky. Snažím se pomoct všem bojovnicím, včetně sebe.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.