24.4.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Recept na veganské Bounty tyčinky

4.12.2013
Andie Chambers
Bloggerka Andie se s vámi dělí o svůj každodenní a nevšední život. Především se zaměřuje na poruchy příjmu potravy, rozeberu vše do detailu a neberu si servítky. Snažím se pomoct všem bojovnicím, včetně sebe.

Včera o půlnoci jsem se vrhla na výrobu Bounty tyčinek...a jelikož při tvarování mě napadlo, že můžu udělat i jiné tvary, tak jsem tak učinila. Na ty pocákané mi nezbyla čokoláda, takže je to jen tak ozdobené. Přiznám se, že na fotu jsem si moc záležet nedala...fotila jsem to před chvílí na parapetu. :D. Tvary jsem celkem pokazila, ale chutná to výborně, takže z estetického hlediska si dávám špatnou známku.

Včera o půlnoci jsem se vrhla na výrobu Bounty tyčinek...a jelikož při tvarování mě napadlo, že můžu udělat i jiné tvary, tak jsem tak učinila. Na ty pocákané mi nezbyla čokoláda, takže je to jen tak ozdobené. Přiznám se, že na fotu jsem si moc záležet nedala...fotila jsem to před chvílí na parapetu. :D. Tvary jsem celkem pokazila, ale chutná to výborně, takže z estetického hlediska si dávám špatnou známku.

POTŘEBUJEME:

2 PL rozmixovaných brambor (nesolených) 
1 hrnek strouhaného kokosu 
1 hrnek moučkového cukru 
75g čokolády 
1 kávová lžička vanilkové esence 
2 PL rostlinného oleje (při horším tvarování přidáme další lžíci) 

Napřed oškrábeme a rozčtvrtíme bramboru, kterou dáme vařit do neosolené vody doměkka. Po uvaření brambor je rozmačkáme na kaši nebo můžeme rozmixovat. Odebereme dvě polévkové lžíce bramborové kaše a vložíme do mísy. Zároveň přidáme vanilkové aroma (kdo nemá, může použít vanilkový cukr) a čtvrt hrnku cukru. Vše důkladně promícháme a chvilku počkáme, dokud se cukr nerozpustí, tím pádem udělá směs jemnější. Poté za stálého míchání přidáme zbytek hrnku cukru, co nám zbyl a mícháme. Doplníme kokosem, který postupně přisypáváme a na závěr doplníme olejem. Až nám vznikne lehce tvarovatelná hustá hmota, tvarujeme různé tvary (nejlépe tyčinky), které pokládáme na tác vyložený pečícím papírem a dáme do lednice asi na 25 minut vychladit. Mezitím, co chladíme tyčinky, necháme si ve vodní lázni rozpustit čokoládu. Vychlazené tyčinky namáčíme do rozpuštěné čokolády a pokládáme na tác. Opět necháme čokoládu ztuhnout a dáme vychladit asi na 1 hodinu.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Andie Chambers

Bloggerka Andie se s vámi dělí o svůj každodenní a nevšední život. Především se zaměřuje na poruchy příjmu potravy, rozeberu vše do detailu a neberu si servítky. Snažím se pomoct všem bojovnicím, včetně sebe.


KURÝR 6 - "HOGGY" PETR LEXA

AVON S PETROU LOVELY HAIR, LÍČENÍ ČTENÁŘKY ADÉLKY

PROMĚNA S TERRY MAKEUP TUTORIALS

KURÝR 1 - SHOPAHOLIC NICOL

CHUTNÁ TO? KAČÍ - MY COOKING DIARY A JEJÍ NEJLEPŠÍ KUŘECÍ KŘÍDLA

ANNA SULC - PROMĚŇ MĚ!

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.