Pro sledování blogů se musíš přihlásit.
Pokud nemáš účet, zaregistruj se.
Určitě i vy chcete pro vašeho pejska to nejlepší. Když se mu něco podaří nebo splní úkol, pak pro něj zajisté máte nachystány pamlsky. A právě v dnešním článku se podíváme na to, jaké se hodí pro nejrůznější...
Populární riflovou bundu zná snad každý z nás. Pokud ji ale ještě nemáte v šatníku, možná je čas to změnit. Tenhle nesmrtelně trendy kousek totiž vynosíte téměř po celý rok a vždy bude vypadat stylově....
Připoj se k nám a SLEDUJ své OBLÍBENÉ BLOGY, piš PRO BLOGERKY, získej hodnotné dárky či pozvání na zajímavá setkání a buď součástí největšího dynamického obsahu. Stačí se jen zaregistrovat...
Ze Španělska vám spolu s Haierem přináším nový recept. Myslím, že snad všichni znají Gazpacho, studenou španělskou polévku z rajčat, paprik, bazalky, … Ale slyšeli jste nebo zkoušeli jste už Salmorejo? Společné mají obě to, že jsou studené, rychle připravené a jen z pár základních ingrediencí. Myslím,...
Těmhle těstovinám doma říkáme Grétky, protože ona byla ta, co je objevila a doma poprvé uvařila. Proslavila je americká modelka Gigi Hadid její pikantní verzí. A věřte mi, že jsou skvělé i strašně jednoduché. Skvěle se hodí na letní večery, kdy si chcete raději užívat atmosféry léta i blízkých někde...
Na ten jsem se strašně těšila, od doby, co jsem vyzkoušela recept na níže popsaný korpus při jiné příležitosti. Trochu jsem experimentovala a tento korpus mě úplně nadchl! Díky tomu, že je postavený na sněhu, který je zpevněný cukrem, je stabilnější a věřím, že se vám všem bude dařit, na rozdíl od...
Z Jižního Tyrolska jsem si přivezla ještě jeden nadýchaný recept spolu s lokálními surovinami. Místní jablka jsou samozřejmě vyhlášená, stejně jako třeba ricotta. Tak tu máte Jablečné suflé jako obláček, třeba na sobotní snídani. Recept inspirovaný Herbertem Hintnerem....
Ty nevábně vypadající koule mě nikdy moc nelákaly. Hlavně asi proto, že jsem je párkrát někde zkusila a nenadchly mě chutí a ani texturou. Asi není třeba vyzdvihovat, že jsou plné superpotravin a energie! Ale chuť prostě není druhotná a na jídle si chceme pochutnat. Že jo!?!...
Zdravá, vyvážená a rychlá snídaně, kterou si připravíte večer předem a ráno už jen servírujete. Věřím, že většina z vás na tuhle nevařenou ovesnou kaši už narazila, ale stejně tak jako obyčejný dresink na salát, má mnoho variací a když si s ní trochu pohrajete, může to být opravdová lahůdka....
Myslím, že by se tyto těstoviny mohly stát symbolem jara a tradicí v každé domácnosti. Třeba na Zelený čtvrtek. Medvědí česnek je jedna z prvních rostlin, co si najde cestu na svět a jeho svěží a jemně ostrá chuť nás všechny také krásné probudí k životu....
Myslím si, že tato polévka se bude hodit úplně každému. Je to přesně to jídlo, co vás zahřeje a navodí příjemnou domácí pohodu. Navíc je rychlá a z jednoho hrnce, což v dnešní uspěchané době ocení snad každý. Díky luštěninám může tvořit i plnohodnotné hlavní jídlo. Když vynecháte sýr, který jsem dala...
Už jste zkoušeli Dutch Baby Pancake? Jde o takový obří nadýchaný lívanec, který se peče na rozpálené litinové pánvi . Na blogu mám jeden recept už mnoho let, ale rozhodla jsem se, že s odstupem let připravím recept nový, podzimně laděný....
Protože všichni milujeme čokoládové rohlíčky babičky Jiřinky, vytvořila jsem jejich sněhovou alternativu. Cílem bylo i trochu zjednodušit práci. Protože si myslím, že stříkat rohlíčky nebo tyčky pomocí zdobicího sáčku, je mnohem snazší než tvarovat každý rohlíček ručně. A i proto jsem zvolila tvar...
Tady se krásně pojí všechno, co mám ráda. Kaštanový krém je pro mě něco výjimečného a skvěle se hodí na vánoční svátky. Bohatá čokoládová ganache nic nepokazí a pak ty půvabné stromečky vyrobené z bílkového sněhu, dodávají pohádkovou a romantickou atmosféru celému poháru. Co říkáte? Jak na vás působí?...
Tento recept se bude hodit všem, co nemají zrovna čas v kuchyni trávit hodiny nebo dokonce dny přípravou cukroví a budou potřebovat tak trochu zázrak, aby vykouzlili za málo času „hodně muziky“. Ale taky se bude líbit těm kreativním, protože já jsem si hodně užila ochucování těsta a věřím, že nebudu...
Mám tu pro vás nový vánoční recept na cukroví, jehoš autorkou je paní Lenka. Poslala mi ho jako soutěžní a já si myslím, že když si ho upečete a ochutnáte, uznáte, že je skvělý a že si svou cenu zasloužila. Bylo to totiž #nejlepšícukrovízavinotéku a soutěž jsem pořádala spolu s mým parťákem Haier,...
Milujete všelijaké druhy pletení kynutého těsta? Já ano! Je to totiž uspokojující činnost, obzvlášť, když robot odvede tu těžkou práci za vás a můžete se věnovat jen tvarování a pečení. Pak ten provoněný dům a samozřejmě i lahodné nadýchané bochánky. ...
Před časem jsme se domluvili s týmem z Kenwood, že v rámci naší spolupráce vymyslím nějaké podzimně halloweensky laděné cupcakes. Nakonec jsme nechtěla jít tou tradiční cestou, že budu dělat bubáky na různé způsoby, ale rozhodla jsem se pro květinové dekorace v podzimních barvách a symbolicky dozdobené...
Miluju všechny tyto asijsky laděné saláty a říkala jsem si, že ještě, než se nám tu úplně ochladí, přijde vhod i vám. Může být samozřejmě servírovaný jako předkrmový anebo doplnit příjemně večírek či silvestrovskou party. Když přidáte chilli papričky, tak nakonec i prohřeje. Pro veganskou veri pouze...
Spolu s mým parťákem Haier, který dělá skvělé, nejen kuchyňské spotřebiče, jsme vám chtěli přinést nějaké skvělé jídlo do nepohody. Něco, co uvaříte rychle, snadno a příjemně zahřeje v podzimním nečase. Já myslím, že tradiční toskánské noky se salsicciou jsou toho všeho synonymem. Co myslíte?...
Miluju rychlé recepty na pohoštění a tohle je jeden z těch hravých, kdy můžete do kuchyně pustit bez starostí i děti. ...
Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.
Diskuzní příspěvek byl smazán a autorovi odeslán informativní e-mail.