24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Suchý šampón AMICA (Alpa)

06.11.2012
Andrea Bone
Jmenuji se Andrea Zíbarová, ale na internetu vystupuji jako Andrea Bone. Studuji grafický design. S blogařením mám 4 roky zkušenosti. Můj blog je zaměřený spíše pro dívky. Ráda se zaměřuji na téma co se týče líčení, recenzích a občas i módy. Líčení mě velice baví na mém blogu je několik video i foto líčeních.

Zdravím, je tu recenze na suchý šampón Alpa.

První dojem na design obalu nebyl moc příznivý, design obalu je podle mě zastaralý nejde prostě s dobou, ale to je otázka vkusu. Hned co jsem vzala výrobek do ruky otevřela jsem ho a přičichla. Vůně výrobku mi byla velmi blízká, hezky a nenásilně voněla. Doma když jsem si suchý šampon nanesla na ruku, abych ošmatala konzistenci, zjistila jsem, že konzistence je příjemně pudrová a lehoučká.

Co výrobce slibuje?
Suchý šampon je přípravek, který odmašťuje vlasy, je určen k příležitostnému použití vedle obvyklého mytí vlasů. Suchý šampon Amica obsahuje speciálně upravený rýžový škrob, který má jedinečnou schopnost vázat nadbytek tuku z vlasů. Vlasy se za sucha zbaví mastnoty, jsou opět hebké, bohaté a příjemně voní. Suchý šampon se rovnoměrně sypátkem nanese na suché vlasy, ve vlasech se promne a nechá chvilku působit. Potom se vlasy pečlivě vykartáčuji.

Jaký je výrobek doopravdy?
Než jsem suchý šampon vyzkoušela byla jsem popravdě skeptická. Bála jsem se, že na vlasech mi bude tvořit lupy a nebo velké bílé skvrny. Ale byla jsem celkem překvapena. Na vlasech nebylo poznat, že jsem použila suchý šampon, i když mě se zdálo, že mé vlasy jsou po něm trochu světlejší než obvykle. Výrobce sice píše, že suchý šampon si nejprve nanést na ruce a poté do vlasů, ale tento způsob se mi moc neosvědčil. Mám mnohem radši si vlasy rozdělit do 3-4 vrstev (podle hustoty vlasů) a poté na vlasy nasypat suchý šampon a jemně si vlasy rukou pročesat ke kořínkům a poté celou hlavu vykartáčovat. Pokud si budeš žehlit vlasy doporučuji ti nejdříve si vlasy vyžehlit/nakulmovat. Se suchým šamponem to jde o něco hůř. A ještě doporučuji si suchý šampon nanášet s domácím oblečením, protože občas nějaký ten prášek spadne na oblečení. Ale nezoufej pokud ti spadne něco na oblečení jde vyprášit a nebo při nejhorší si zvlhči ruku a přejeď rukou po části kde ti prášek upadnul.

Hodnocení:
+ Vůně
+ Opravdu zbaví vlasy mastnoty
+ Udělá i menší objem
+ Cena (se pohybuje okolo 25 Kč)

- Špatně se poté žehlí vlasy
- Pokud to přeženeš hrozí ti bílé fleky na vlasech a svědění hlavy

Přípravek je určen k příležitostnému použití vedle obvyklého mytí vlasů!


Používáš suchý šampon? Nebo ti je nepříjemný?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Andrea Bone

Jmenuji se Andrea Zíbarová, ale na internetu vystupuji jako Andrea Bone. Studuji grafický design. S blogařením mám 4 roky zkušenosti. Můj blog je zaměřený spíše pro dívky. Ráda se zaměřuji na téma co se týče líčení, recenzích a občas i módy. Líčení mě velice baví na mém blogu je několik video i foto líčeních.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.