24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Časopisy

28.05.2013
Andreastepanikova
Ahoj, je mi 18 let a mou velkou vášní je móda, kosmetika, restaurace, párty a prostě vše co si v životě může taková obyčejná 18 letá holka může dopřát. O tom všem také píši na svém blogu. Pokud jsem vás zaujala tak se na můj blog koukněte. :P

Menší hodnocení časopisů tohoto měsíce :)

Později v přehledu toho co chystám na měsíc červen se dozvíte, že bude pravidelně vycházet článek o časopisech. Hlavním účelem těchto článků bude doporučit nejzajímavější  časopis a také články v nich.

Je to jen malá ochutnávka toho jak budou vypadat budoucí články na toto téma.
Za nejlepší časopis poslední doby považuji nový časopis  L'amour, který si přečtu od prvního do posledního článku. Je to takový ten časopis snů, kde si nepřečtete jen pár věcí a zbytek je vám úplně k ničemu, ale je to časopis kde hltáte článek po článku jako já v posledním vydaném čísle. Tady je odkaz na facebook tohoto časopisu.

Další časopis, který jsem otevřela byl  JOY, a musím říct, že to už není to co to bývalo. Nějak mě nic z obsahu posledního čísla nezaujalo a ani nic moc nebylo v těch předchozích. Určitým způsobem ho kupuji teď hlavně jen kvůli občasným dárkům.

ELLE myslela jsem si, že když si koupím po dlouhé době tenhle tak uznávaný časopis budu nadšena. Opak je ale pravdou, a já jsem mírně zklamaná. Články jsou celkem pro mě ničím nezajímavé až na takové 4, jedinou výhodou je velké množství fotografii.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Andreastepanikova

Ahoj, je mi 18 let a mou velkou vášní je móda, kosmetika, restaurace, párty a prostě vše co si v životě může taková obyčejná 18 letá holka může dopřát.
O tom všem také píši na svém blogu. Pokud jsem vás zaujala tak se na můj blog koukněte.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.