24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Fialovo růžové líčení

20.03.2016
BeautyK
Jsem obyčejná holka, která miluje vše kolem kosmetiky. :)

Tak trochu jiné denní líčení.

Dneska jsem měla chuť na trochu výraznější denní líčení očí, u kterého jsem použila růžový a fialový oční stín. Někdo dává přednost přirozenějšímu líčení přes den, ale já mám ráda přes den i výraznější líčení, tak snad se Vám to bude líbit.

Postup:
Nejprve jsem na celou pleť nanesla bázi pod makeup Rimmel London Lasting Finish         primer. Potom přejdu na oči, protože stíny trochu práší a když si nanesu makeup ještě před tím než si namaluji oči, tak mi stíny opadají a musela bych makeup poupravit. Na celé víčko nanesu růžový oční stín Rimmel London Magnif´Eyes 005 Pink&Purple Rain, dále pomocí štětce nanesu třpytivý růžový stín z paletky, kterou mám z eBay. Chlupatý štětec namočím do světle hnědého stínu, který jsem použila z paletky od Makeup Revolution London Flawless stín jsem nanesla do očního záhybu a rozblendila. Pomocí fialové tužky Rimmel London Magnif´Eyes 005 Pink&Purple Rain namaluji linku na horním víčku i na spodním víčku oka, světle fialový stín z paletky z eBay nanesu na tu předkreslenou linku a trochu vystínuji i na vnější stranu oka. Do vnitřního koutku oka nanesu třpytivě bílý oční stín Makeup Revolution London Flawless. Fialovou tužku nanesu i na vodní linku, nanesu řasenku  Rimmel London Volume Colourist
Na pleť nanesu makeup Rimmel London Lasting Finish 25HR Nude 100 Ivory, který pomocí štětce na makeup zapracuji do pleti, o odstín světlejší korektor nanesu pod oční stíny Astor Perfect Stay 24H odstín už bohužl nevím, protože už je ošoupaný. Na celou pleť nanesu pudr Catrice Prime and Fine a na tváře nanesu tvářenku od Dermacol Blush & Illuminator č.2. Na rty jsem nanesla lesk na rty od Inglot freedom system 202.Přeji Vám krásný den.             

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

BeautyK

Jsem obyčejná holka, která miluje vše kolem kosmetiky.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.