24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Pětadvacítka na krku

10.01.2013
Carrie
Wau... popiš se. No, to vážně není snadný. :D Jsem úplně obyčejná holka ze severu Čech. Je mi přesně tolik, abych toho o životě věděla dost a přitom vůbec nic. Pracuji jako učitelka ve školce. Krom toho že moje práce je zároveň můj koníček, mám ráda módu, kosmetiku a líčení a ráda píšu. Píšu ráda cokoli a o čemkoli. Začala jsem psát asi v deseti - jedenácti letech. Psala jsem především povídky o lásce a přátelství (věkem k tomu přibyl sex). Potom co jsem začala organizovat svojí svatbu a dopadla velmi úspěšně, rozhodla jsem dál věnovat této tématice a začala jsem shánět různé tipy k organizování svateb a svatební módní trendy. Do budoucna bych si chtěla založit malou svatební agenturu, která by pomáhala s organizací svateb. Nyní čekám miminko a rozhodla jsem se ke svým zájmům přidat přípravu na mateřství a rodičovství. :-)

Za několik málo dní oslavím dvacáté páté narozeniny. Samozřejmě, že jsem nervózní jako každý rok před narozeninama (od osmnácti), a tak mě nepotěšilo, že jsem našla tento článek (klikni zde). Na základě této studie jsem se rozhodla udělat ohlédnutí za svým dosavadním životem, abych zjistila zda patřím mezi tyto nešťastné (budoucí) pětadvacítky.

Za několik málo dní oslavím dvacátépáté narozeniny. Samozřejmě, že jsem nervózní jako každý rok před narozenina (od osmnácti), a tak mě nepotěšilo, že jsem našla tento článek (klikni zde). Na základě této studie jsem se rozhodla udělat ohlédnutí za svým dosavadním životem, abych zjisitla zda patřím mezi tyto nešťastné (budoucí) pětadvacítky.

Nedávno jsem se vdala (inkoust na oddacím listu nestačil ještě pořádně uschnout) za nejúžasnějšího chlapa na světě. Poznali jsem se zhruba před třema rokama a skoro stejně dlouhou dobu spolu žijeme. Když jsem ho poznala, věděla jsem, že je to ten pravý. Všechno bylo jiné než v předchozích "vztazích". Můj dosavadní život se změnil o 360°. Jakž takž jsem se osamostatnila a vykašlala se na školu, která mě absolutně nebavila. Změnila jsem některé své zvyky a zlozvyky a vytvořila si jiné. Už před nějakou dobou jsme se s manželem přestěhovali do rodinného domku, kde vlastníme jeho horní patro. Stále jsme ve fázi nekonečných rekonstrukcí, ale bydlí se nám dobře. Já teď netrpělivě čekám až manžel svolí a pořídíme si miminko. On je z nás ten racionálnejší, takže je přesvědčen, že bysme z finančních důvodů, měli ještě počkat. Pak už mi snad ke štěstí nebude nic chybět. :-)

Přesunu-li se k profesní stránce svého života, která je ve článku také zmiňovaná, musím říct, že tam nejsem o nic míň spokojená. Mám práci, která mě baví a naplňuje. Moje nadřízená je sice příšerná ježibaba, a tak mám někdy chuť s prací seknout, ale plat dostávám (řekla bych průměrný), takže vcelku není na co si stěžovat. V září jsem se vrátila do školy (tentokrát studovat obor, co mě baví). Doufám, že studium úspěšně absolvuji. Do budoucna bych si přála, aby byl můj blog úspěšný a čtený a ráda bych si zařídila malou svatební agenturu nebo soukromou školku.

I v přátelských kruzích jsem docela spokojená. Přátel sice nemám mnoho, ale mám je ráda, i když někdy nesouhlasím s jejich rozhodnutími (ale o čem bych pak psala...). :-) Zkrátka dělají můj život spokojenější a zajímavější.

Sečteno a podtrženo život v pětadvaceti je stejně šťastný nebo nešťastný jako v každém jiném věku. Zaleží jen na nás, jak budeme brát všehno, co nám přinese. Já za sebe můžu říct, že život v pětadvaceti je lepší než život ve dvaceti.

Vaše (zatím) čtyřiadvacítka

P.S: Vždyť krize středního věku nás teprve čeká. ;-)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Carrie

Wau... popiš se. No, to vážně není snadný. Jsem úplně obyčejná holka ze severu Čech. Je mi přesně tolik, abych toho o životě věděla dost a přitom vůbec nic. Pracuji jako učitelka ve školce. Krom toho že moje práce je zároveň můj koníček, mám ráda módu, kosmetiku a líčení a ráda píšu. Píšu ráda cokoli a o čemkoli. Začala jsem psát asi v deseti - jedenácti letech. Psala jsem především povídky o lásce a přátelství (věkem k tomu přibyl sex). Potom co jsem začala organizovat svojí svatbu a dopadla velmi úspěšně, rozhodla jsem dál věnovat této tématice a začala jsem shánět různé tipy k organizování svateb a svatební módní trendy. Do budoucna bych si chtěla založit malou svatební agenturu, která by pomáhala s organizací svateb. Nyní čekám miminko a rozhodla jsem se ke svým zájmům přidat přípravu na mateřství a rodičovství.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.