24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Anabáze ohledně výběru barev laků na nehty

27.04.2013
Charlott
Těší mě, jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu. :)

Tam píšou: jenom červená je ta pravá! Na dalším blogu: vždycky musíš vybrat lak přesný k outfitu! A na třetím: Lakovat si nehty?! A jak já vnímám tuhle barevnou mánii?

Které nevyjdou z módy podle mě
Já to beru tak, že nikoho neurazíte červeným, světlým lakem a francouzskou manikúrou. Jsou to už zajeté věci, které se zřejmě měnit nebudou a většina žen je na ně zvyklá. Červené jsou dravé a odvážné, světlé laky jsou něžné a když se oškrábou, nejde to moc vidět, a francouzská manikúra je znakem čistoty a vkusu.

Barevné šílené laky
Jak vidíte v hlavičce článku, často čtu, že lak musí souhlasit s outfitem. Takže podle všeho si v pondělí nalakuji nehty modře, protože mám modré triko, další den si beru růžové šaty, takže si ty modré odlakuju a nabarvím na růžovo a tak dále, a tak dále. Nikoho nenapadlo, že ty nehty budou zřejmě zničené?
Častou obměnu barev doporučuji těm, kteří se už v lacích opravdu vyznají, mají pro krásné nehty nějaké ty triky a nemusí se bát, že šílené odstíny nevyužijí.

Co přínáší neobvyklé odstíny
Pokud nepoužijete kvalitní podklad, nehty se vám můžou sytými odstíny zabarvit nebo zežloutnout. Doporučuji nelakovat nehty až k okraji. Nehty budou vypadat uzší a delší a když si je špatně odlakujete, nezalezou vám pod nehtovou kůžičku.
Špatný odlakovač je zabiják. Barvu rozetře po celých prstech, vysuší nehty a zničí jejich strukturu. Proto jsem výše psala, že by tyto laky měly používat jen slečny, které mají v nějaké té péči přehled.

Značky
Ne všechny značky nabízejí všechny odstíny. Třeba je mají vystavené na webových stránkách, ale v drogérii naleznete sotva dvacet odstínů. A většinou je to typická paleta - růžová, červená, fialová, průhledna, občas nějaké pastelové barvičky. Ale i v drogérii naleznete takové značky, které mají alespoň základní, ale ne celou škálu barev. Kupříkladu Catrice, Essence, Sally Hansen, O.P.I (parfumérie) nebo Essie (parfumérie).

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Charlott

Těší mě,
jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.