24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jak se každodenně rozběhávám...

08.04.2013
Charlott
Těší mě, jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu. :)

Rozběhávám se čtyřmi způsoby. Nevím, jak se přesně jmenují, ale zkusím vám je co nejlépe popsat. :D

1.
Normálně běháte, jak jste zvyklí. Takhle se rozběhávejte jako první ze čtyř běhů. Nepadejte rovnou na šlapky (špatný vliv na kyčle), ale snažte se pumovat v kolenou. Nebudete pak moc unavení a je to účinnější.

2.
Nohy vlastně přitahujete co nejblíže k břichu. Tohle nemám ráda, protože tahkle uběhnu strašně malou vzdálenost na počet stejných kroků jako u sprintu. Protahujete tak hlavně stehna a kolena, příznivě běh účinkuje i na břišní svaly.


3.
Teď zakopáváte dozadu. Hodně účinně procvičujete stehna. Tenhle cvik (dalo by se říct) pozitivně působí i na spodní břišní svaly.

4.
V posledním stylu předkopáváte nohy ne dozadu, ale dopředu. Tenhle mám nejraději, protože si jen tak odpočinkově hopskám. :D Tento cvik je nejúčinnější na zadek. Prakticky se posiluje jen on. Ale zase se snažte pumpovat v kolenou a nedopadat tvrdě na šlapky. :)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Charlott

Těší mě,
jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.