24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Kliky třikrát jinak

01.04.2013
Charlott
Těší mě, jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu. :)

Klasické kliky zná každý. Je to jeden z nejúčinnějších, ale zárovneň nejtežších cviků. Ale víte, že existuje jeho pár variant?

1. varianta
Klekněte si na zem před židli, k židli zády. Natáhněte nohy do zadu a opřete si je o sedací desku židle a dělejte klasické kliky. Při každém vytažení se zpět vydechněte. Pamatujte; čím výše si nohy dáte, tím těžší to bude.


2. varinta
Je hodně podobná jako obyčejný klik, ale lepší pro začátečníky. Postavte se třeba před postel nebo stůl a opřete se o něj rukama. Přitáhněte hrudník ke stolu, a pak zase nahoru. Neflákejte to! Tady zase platí, že čím níže jdete, tím vyšší si volíte zátěž.


3. varianta
Tahle je asi nejlehčí, ale ne moc účinná. Posilují se tímto hlavně prsní svaly, ruce skoro vůbec. Stačí se opřít rukama o zeď a zase klasicky klikujete. Pokud se postavíte dále od stěny, bude to účinnější! ;)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Charlott

Těší mě,
jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.