24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Make some bubbles - bubble bar

02.07.2013
Charlott
Těší mě, jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu. :)

Kdo by se netopil ve vaně plné bublinek. Znáte třeba takové ty kuličky z Lushe, které vám udělají kupu bublin? V celém článku mám připravené tři netradiční návody.

Nádoby
O tomhle stylu mi řekla přímo paní v Lushi. Oddělte z bublinkové tyčinky/kuličky/kostičky množství jak velké chcete a rozdrobte ho do jedné nádobky. Do druhé nádoby nalijte horkou vodu a vlijte ji do té první. Takhle postupně vodu přelívejte, až vám za chvilku vznikne plno bublin. Poté vlijte bublinky s vodou do vany.

 

Ponožka
Kousíček mýdla rozdrobte stejně jako v prvním návodu, ale teď kousíčky hoďtě do středu ponožky. Asi dva centimetry od drobečků udělejte po obou stranách dva uzly, aby nic nevypadlo. Střed ponožky mezi uzly jemně roztáhněte, položte ho přímo pod kohoutek a nad ním zavážte zbylé konce ponožky. Voda poteče přímo skrz ponožku, takže o bublinky máte postaráno. :)

 

Mix
Takový trošku bizardní způsob, ale taky účinný. Potřebujete velkou misku nebo nádobu. Zase hoďte dovnitř kousky např. tuhé pěny a zalijte horkou vodou. Zapněte mixér a hodně míchejte. Nádoba musí být velká a voda nesmí dosahovat až po okraj (ideální je polovina), aby bubliny nevytekly.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Charlott

Těší mě,
jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.