24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Nové kosmetické přírůstky

02.05.2013
Charlott
Těší mě, jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu. :)

Představím vám pár věcí, které jsem si v poslední době koupila. Ještě je nemám vyzkoušené všechny, ale určitě se k tomu dostanu.

1. Sůl do koupele Balea šeptání snů (22 Kč)
Už delší dobu jsem si chtěla koupit sůl do koupele. Při nákupu mi zbylo přesně 22 korun, a tak jsem si za ně koupila tuhle sůl. Je mi jasné, že to nic převratného nebude, ale tak na pár použití stačí. Později si koupím kvalitnější a hrubší sůl s bylinkami a květy.

2. Tamanu 100% olej (500 Kč, 50 ml) *dárek*
Mám štěstí, že zrovna moje známá vede obchod s oleji monoi. Jsou to ty nejlepší oleje, co jsem kdy zkusila (98% přírodní). Tenhle je trošku jiný, je z ořechů (stejně tak taky voní), ale je 100%. Má zelenavohnědou barvu a je určen na hojení ranek, pupínků, oděrek apod..

3. Rtěnka Maybelline Color Sensational - odstín 422 Coral tonic (129 Kč)
Chtěla jsem si koupit nude rtěnku. Ale nějak jsem se přemohla a koupila si tenhle šílený odstín. Ke mně vůbec nesedí a nevím, jestli ji vůbec vynosím. Při slabé vrstvě není zas tak hrozná.



4. Sally Hansen lak na nehty Bamboo shoot (100 Kč)
V dm jsem před nějakou dobou objevila oblíbenou značku Sally Hansen, ale až teď jsem si koupila jejich lak. Odstínů bylo asi deset, teď už je jich jen pár a laků celkem tam zbylo už jen asi deset. Sebrala jsem naštěstí poslední odstín, pro který jsem si šla s úmyslem koupi. Netestovala jsem, ale mamině drží. Řidší konzistence.

 

5. OPI lak na nehty Sweet heart (350 Kč) *dárek*
Jak já jsem si ho přála... ♥ Můj vysněný, všemi oblíbený lak. Je z kolekce Soft Shades, takže krásná nude barvička. Vypadá podobně jako Sally Hansen, ale je malinko světlejší a více do růžová, SH zase do béžova. Foťák nezabírá dobře odstíny, tak musíte věřit mým kecům. Nezkoušela jsem, ale snad mě nezklame!

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Charlott

Těší mě,
jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.