24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Moderní doplňky pro zkrášlení pokojíku

08.03.2013
Charlott
Těší mě, jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu. :)

Chcete mít pokoj svých snů? Zkuste tyto jednoduché tipy.

Každý pokoj by měl být doladěn milými a krásnými doplňky, aby byl útulný. Mám tady pro vás pár tipů na takové blbinky. ;)


Lapače snů
Tento zajímavý a okouzlující indiánský výrobek je krásnou dekorací do pokoje. Zavěšte si ho k posteli nebo ke dveřím či oknu, aby opravdu účinkoval a vy spali s krásnými sny. :)


Košíčky
Já osobně košíčky přímo zbožňuju. Dá se do nich uložit všechno možné a je to takovým malým tajemstvím, co uzavíratelný košíček skrývá. Na obrázku v šuplíkové formě.


Kousek minulosti
Je hezké si někde vystavit fotku, kde jste byli miminkem, plyšáčka, se kterým jste trávili noci nebo panenku, která byla vaší společností při čajovém dýchánku. :) Je hezké, takto si uschovat kousek svého dětství.


Rámečky
Třeba na noční stoleček či na psací stůl si můžete opřít rámeček s fotkou kamarádů nebo rodiny.


Co skrývá sklenička?
Například zavařovací sklenice se dají opravdu zajímavě využít. Můžete je použít třeba jako své malé bankovní prasátko, do kterého si budete šetřit peníze na nové oblečení nebo na vánoce. ;) Na další si přilepte nálepku ,Dreams' a dávejte si do ní tajné přání, stočené v ruličce. ;)


Povzbudivé zrcadlo
Máte v pokoji zrcadlo? Vždycky povzbudí vzakzy na malých lístečcích typu: ,,Dokážeš to!'' nebo ,,Máš na to!'', ,,Ty to dáš, kámo!''. Přilepte si na zrcadlo takový lísteček i se vzkazy na upomínku. ,,Nezapomeň nakrmit hada.'' a podobně. :D Nemám hada, mimojiné.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Charlott

Těší mě,
jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.