24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Co mě na recenzích nejvíce štve..

28.04.2013
Charlott
Těší mě, jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu. :)

Strašně ráda čtu kosmetické a fashion blogy, zvláště pak recenze... ale i u nich nemůžu některé věci absolutně vystát.

1. Dostanu něco zadarmo = nejlepší věc ever
Slavnější blogerky občas dostávají různé výrobky zadarmo, aby je zrecenzovaly, a tím jim udělaly reklamu. Ale kde je psané, že to musí být kladná recenze? Když mi ten produkt nevyhovuje a je strašný, tak napíšu, že je strašný, ne?
Nedávno mě dostala jedna slečna, která hodnotila šampon na blond vlasy a přitom jsou její rudé. V závěru napsala: ,,Vlasy se lesknou a zlaté odlesky nikdo nepřehlédne.'' Můžete mi říct, co to sakra je?!



2. Čeština
Vím, i já dělám chyby ( i když články čtu po sobě několikrát), to se stává každému. Ale když někdo neumí něco napsat anglicky, špatně něco přeloží nebo už i v češtině nadělá chyb jak máku... pardon, ale tady se já vracet nebudu. Viz respektivně (!!!). Co to je jako za slovo? Snad respektive ne...
Až už vůbec nemluvím o čárkách, velký písmenech, háčcích a opakujících se výrazech.

 

3. Trochu vedle
Taky je super, když slečna hodnotí produkt a neví, co by mělo v pravé recenzi být, nebo to není ani pořádná recenze anebo je to nepovedená směska všeho možného.

 

4. Fotky
Upřímně - neumím fotit. Nidky jsem se v tom nenašla, sice mě to baví, ale nic hezkého z toho většinou nevyjde. Produkty se vám snažím nafotit co nejlépe, měním kompozice, upravuju světlo, blesk, všechno možné, aby to aspoň trochu šlo vidět. Jsem schopná věci nafotit na třicetkrát, než budou opravdu ostré a poměrně hezké. A pak přijdu na blog, kde je fotka nějakého pochybného laku, nezaostřená, v přebarevném pozadí a buď osvetlena umělým žlutým světlem nebo bleskem, takže nejde přečíst ani název.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Charlott

Těší mě,
jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.