24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Žvýkačky CaféCoffee

02.12.2012
Cosmetic-Walnut
Ahoj, jsem začínající blogerka s vášní pro kosmetiku. Je mi 15 let, tudíž nemám zatím velké zkušenosti, a proto také píši blog. Život je o poznávání nových věcí, ať to jsou nové limitované kolekce či zajeté výrobky. Vše co objevím,miluji a nesnáším zapíši na blog. Mým dalším zájmem je móda a moc ráda sleduji co se v ní děje, ale to je jen vedlejší. Nestojím o to být fashion blogerkou :). Miluju čtení knih! :D Když nic dlouho nečtu, mám vždy takovou tu touhu, nebo nutkání si něco přečíst. Když jsem na tom dost špatně tak si při snídani čtu i obal od musli, nebo od minerálních vod. Rozhodně to není celý popis mé osobnosti, jen základní rysy. Nemyslím, že každý stojí o důkladném prozkoumání mé duše, to si můžu zajít k psychologovi, a nebo k nejlepší kamarádce. ;)

Žvýkačka s příchutí kávy? To si jako milovnice kávy nenechám ujít! Podle obalu se dá usoudit hodně. Výrobce tímto se zjevně tímto heslem řídil. Nádherný obal s kávovými zrny oceňuji především. Když žvýkačky otevřu, vdechnu kávovou vůni, která drží i na samotně zabalených žvýkačkách. Je to vůně podobná Eiskaffee. Trošku zkaramelizovaná káva...

Žvýkačka s příchutí kávy? To si jako milovnice kávy nenechám ujít! Podle obalu se dá usoudit hodně. Výrobce tímto se zjevně tímto heslem řídil. Nádherný obal s kávovými zrny oceňuji především. Když žvýkačky otevřu, vdechnu kávovou vůni, která drží i na samotně zabalených žvýkačkách. Je to vůně podobná Eiskaffee. Trošku zkaramelizovaná káva...

Mamka si je přinesla (hádám z práce, nejsem si ale jistá), a tak jsem musela použít internet k vystopování obchodu, kde tento malý zázrak koupit. Jsou od značky LOTTE (www.lottefood.cz). Výrobce je dováží na benzínky, můžeme je tedy najít na pultech OMV,Schell, PAPoil,Agip a Robin oil. Tato žvýkačka se varábí v různých variantách. Je k do stání v mátové,mentolové,jahodové,banánové,hroznové,ženšenové a již zmíněné kávové příchuti. Docela by mě zajímalo jak chutná banánová žvýkačka, protože jsem zkoušela banánový džus a chutnal mi jako banánová zmrzlina. Mňamka ! 

Kávová žvýkačka se prý dá použít i k povzbuzení, jako malá náhražka kávy. Nejsem si jistá, jestli jsem povzbuzená, protože tento článek píši ráno. Ale zřejmě to bude individuální. V krásném obalu se nachází 5 stejně krásně zabalených žvýkaček. Samotná žvýkačka je hnědá. Po prvních 5 minutách výrazná chuť Eiskaffe mizí a nastupuje lehoučká kávová. Bohužel je opravdu málo cítitelná. Nejdríve jsem si myslela že žvýkačka má životnost pouze 5 minut.  Žvýkám jí ale už 30 minut a je cítit jen malinko. Ale pro ten začátek bych si ji koupila ješte jednou!

Produkt hodnotím kladně. Splnil kávovou chuť a navíc měl krásný obal. Je k sehnání na benzinkách, takže jistě nebude takový problém si ji koupit. Jen díky této žvýkačce bych klidně začala sbírat obaly od žvýkaček. Myslím, že se hodí klidně jako malý dárek nebo drobnost k Vánocům. Je velmi oroginální a dotyčný bude jistě mile překvapen.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Cosmetic-Walnut

Ahoj, jsem začínající blogerka s vášní pro kosmetiku. Je mi 15 let, tudíž nemám zatím velké zkušenosti, a proto také píši blog. Život je o poznávání nových věcí, ať to jsou nové limitované kolekce či zajeté výrobky. Vše co objevím,miluji a nesnáším zapíši na blog. Mým dalším zájmem je móda a moc ráda sleduji co se v ní děje, ale to je jen vedlejší. Nestojím o to být fashion blogerkou . Miluju čtení knih! Když nic dlouho nečtu, mám vždy takovou tu touhu, nebo nutkání si něco přečíst. Když jsem na tom dost špatně tak si při snídani čtu i obal od musli, nebo od minerálních vod. Rozhodně to není celý popis mé osobnosti, jen základní rysy. Nemyslím, že každý stojí o důkladném prozkoumání mé duše, to si můžu zajít k psychologovi, a nebo k nejlepší kamarádce.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.