24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Inspirujte se známými fashion blogerkami a noste umělé kožíšky

15.02.2017
danielakrem
Móda a krása jsou pro mě nekonečnou inspirací a možností vyjádřit svoji osobnost a kreativitu.

I když pomalu přichází jaro, rána jsou ještě pořádně chladná a tak je zapotřebí stylový kousek, ve kterém vám bude teplo. Naštěstí jsou v kurzu umělé kožíšky, které nejen skvěle vypadají, ale také příjemně zahřejí. A pokud nevíte jak je zařadit do šatníku, inspiraci hledejte u fashion blogerek.

Kombinace lehce sportovních kalhot a tmavě vínového kožíšku funguje do města naprosto perfektně. Ejvi Freedom doplnila outfit jednoduchou černou kabelkou, teniskami a slunečními brýlemi. Tato varianta je ideální na pochůzky ve městě nebo třeba na nákupy. 
Krásný šedý kožíšek zařadila do šatníku i blogerka Markéta Bártová. Nutné podotknout, že tento kousek je ze second handu a dokazuje, že módu nemusíte lovit jen ve značkových obchodech. Kotníčkové boty na podpatku a béžové kalhoty jsou sázka na elegantní jistotu.
Umělé kožešiny se skvěle hodí také k sukním, a přesto celek nemusí působit nudně nebo lacině. Stačí, když příliš usedlou kombinaci ozvláštníte například kšiltovkou jako Jana z blogu Love Fashion.
V opravdu velké zimě můžete umělou kožešinu přehodit přes koženkovou bundu nebo křivák. Nápaditost švédské blogerce Lindě Hallberg nechybí a tak celý look zvýraznila kloboukem a úzkými černými kalhotami.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

danielakrem

Móda a krása jsou pro mě nekonečnou inspirací a možností vyjádřit svoji osobnost a kreativitu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.