24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

danielakrem

Stylové čarodějnické outfity na party, k ohni i do klubu

28.04.2017

Ať už se chystáte na party někde v klubu nebo venku u ohně, zůstaňte trendy a vyšperkujte si outfit do detailu. Čarodějnice nemusí být jen stará žena s koštětem, ale může být mladá a sexy jako z hollywoodského filmu. V outfitech magických bytostí najdete spoustu typických prvků, které jednoduše zařadíte do vašeho party looku a budete vypadat prostě kouzelně.

Celý článek

Nechte rozkvést váš účes podle snadných video tutoriálů

21.04.2017

Venku se příroda probouzí a všechno kolem kvete. Nechte rozkvést i svůj účes a máte jistotu, že se proměníte v něžnou, ale stylovou vílu. Květinový vzor je nekonečný evergreen, který se na scénu vrací každou sezónu na jaře a v létě. Letos to zkuste malinko jinak a místo květů na šatech, vyzkoušejte ty do vlasů. Nevíte jak na to? Pojďte se podívat na super jednoduché tutoriály, které zvládnete hravě sama.

Celý článek

Tenisky sportovně i elegantně. Jak je nosí české módní blogerky?

13.04.2017

Tenisky už dlouho neslouží pouze jako obuv speciálně určená pro aktivní pohyb. Trendem jsou již několik sezón a dá se říci, že jejich obliba stále stoupá. Také je nemusíte nosit pouze k džínům a tričku, ale třeba i k šatům a sukním. Na výběr máte z mnoha barevných variant, tvarů a stylů. Jak je ale sladit se zbytkem outfitu, aby tenisky působily opravdu stylově? Stačí se podívat do ulic, jak je nosí české módní blogerky.

Celý článek

Třpytivé rty? Vyzkoušejte návody podle beauty blogerek

07.04.2017

Již několik sezón se drží na výsluní matné rtěnky. Letošní jaro přináší naopak trend hodně výrazných třpytivých rtů, lesklé pleti a matných očních stínů. Tento výrazný ikonických look se skvěle hodí na každou párty. Velkou výhodou tohoto líčení je v jeho jednoduchosti a doplnit ho stačí pouze klasickou gelovou linkou, nebo nahým líčením. Inspiraci hledejte u zahraničních i českých beauty youtuberek.

Celý článek

Hitem jara jsou volánky. Inspirujte se, jak je nosí fashion blogerky

31.03.2017

Jaro už je v plném proudu a pomalu přichází čas odlehčenějších outfitů. Letošní rok přináší řadu nových trendů, ale tak trochu oživujte i zajetou klasiku. Největší comeback slaví volánky. Letos je můžete vidět úplně na všem a nemusíte se je bát kombinovat dohromady. Pojďme se mrknout, jak tento trend ožívá v ulicích.

Celý článek

Ranní účes hotový za pár minut? Vyzkoušejte rychlovky z copánků

24.03.2017

Copánky se na výsluní drží už pár sezón a není se čemu divit. Účes z copánku působí něžným, ale zároveň velmi ženským dojmem. V dnešní době existuje mnoho způsobů jak si copy zaplést, a tak nemusíte zůstávat jen u klasického stylu. Navíc je velmi snadné zapletené vlasy sepnout do drdolu, nebo si zaplést ofinu tak, aby nelítala kolem obličeje.

Celý článek

Jarní trendy v líčení? Zaměřte se na svěží pleť, třpytivé rty a matné stíny

10.03.2017

Jaro přeje v líčení vždy určitému odlehčení po zimě a letos tomu nebude jinak. Svěží pleť k slunečnějším měsícům prostě patří, a proto se letos nemusíte bát lehkého přirozeného lesku. Naopak oči by měly zůstat matné, ale můžete vyzkoušet i méně tradiční barvy. S matnými tekutými rtěnkami nikdy nic nezkazíte a úžasný je také trend třpytivých rtů. Směle do toho, jaro vybízí k experimentování s barvami i texturami.

Celý článek

Jarní módní trendy sází na něžný dívčí vzhled

06.03.2017

Letošní jaro přináší nové trendy kousky, ale oživuje i nestárnoucí klasiku. Romantické prvky jsou kombinované s jemnými materiály, které po zimním období vnáší do šatníku příjemnou lehkost. Něžné barvy, které neodmyslitelně k jaru patří, doplňují průsvitné materiály a typické ženské prvky.

Celý článek

Inspirujte se známými fashion blogerkami a noste umělé kožíšky

15.02.2017

I když pomalu přichází jaro, rána jsou ještě pořádně chladná a tak je zapotřebí stylový kousek, ve kterém vám bude teplo. Naštěstí jsou v kurzu umělé kožíšky, které nejen skvěle vypadají, ale také příjemně zahřejí. A pokud nevíte jak je zařadit do šatníku, inspiraci hledejte u fashion blogerek.

Celý článek

danielakrem

Móda a krása jsou pro mě nekonečnou inspirací a možností vyjádřit svoji osobnost a kreativitu.

Zvol si téma, které tě zajímá

Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.