24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Himalaya Herbals - Pleťová slupovací maska s okurkou a mandlemi

03.11.2012
eleonen
Blogo-sféra byla nejprve jen odreagováním, postupem času jsem pravidelně navštěvovala a vyhledávala. Mám ráda cesty daleké i blízké, knihy všemožných žánrů a zvířecí svět. Zajímám se o kosmetiku a nakupování.

Objev kosmetiky Himalaya Herbals v obyčejném obchoďáku.

HH produkty jsou vyráběny společností Himalaya Herbal Healthcare, která působí celosvětově již od roku 1930. Himalaya herbals kosmetika nabízí přírodní a bezpečné produkty z čerstvých bylin sbíraných na úpatí Himalájí, vycházejí z tradičního indického učení Ajurvéda, která se praktikuje více než 5000 let. Ajurvéda, je způsob medicíny původně používaný v Indii, Nepálu a na Srí Lance, a je uznán Světovou zdravotnickou organizací (WHO) Slovo Ajurvéda pochází ze slov Ajur (což znamená "život" nebo "dlouhověkost") a Véda (které znamená "věda"). Ajurvéda tedy znamená "věda života", nebo "věda o dlouhověkosti".
Produkty HH účinně obnovují zdraví a vitalitu pleti.
převzato z webu www.himalayaherbals.cz


O této značce jsem neměla až donedávna ani tucha. Narazila jsem na ni náhodou v super/hyper-marketu Albert(kdo se v tom má vyznat) jako na novinku. Nabízí několik produktů od tuhého mýdla přes krém na ruce až po pleťovou kosmetiku. Jelikož zrovna probíhala akce na vybrané produkty 50 % dolů, tak jsem se rozhodla tuto neznámou kosmetiku vyzkoušet.


Vybrala jsem Himalaya Mandle&Okurka slupovací maska, který vyšel na 49kč
Čistí póry. Tonizuje, vyživuje a zpevňuje.
Výtažky z okurky ochlazují a tonizují pokožku obličeje. Mandle zklidňují, zvláčňují a vyživují pokožku. Ananas díky stahujícím vlastnostem zpevňuje a pomáhá při odstraňování mrtvých buněk nebo poškozené tkáně.

Balení 75ml plastové tubě – designově sice nijak vymazlené, nicméně na mě působí sympaticky.  Vypadá spíše jako lékárenský produkt, než drogeriový
Vrobeno v Indii

Masku už používám cca měsíc, takže už o ní můžu sepsat své dojmy.
První (ne)dojem byla vůně. Nevím proč, ale první co jsem si vybavila bylo lepidlo Hercules. Konzistence tento dojem ještě umocnila, protože i ta je podobná lepidlu (jen barva je do béžova). Maska má hladkou hustší konzistenci. Je lepivá, což samozřejmě musí být, protože je to maska slupovací. Ale právě ta lepivost může trochu vadit během nanášení masky na obličej. Po deseti až patnácti minutách na obličeji krásně zaschne. Slupování je hračka, protože se netrhá, je velice pružná. Lze ji sloupnout takřka vcelku. Místy i depiluje :-)
Pleť je po ní hladká a vyhlazená. Přijde mi, že působí jasnějším a zdravějším dojmem. Pleť je matná, neleskne se a při tom je docela hydratovaná, ovšem kdo má vyloženě suchou pleť nebude tato maska stačit a bude potřeba použít ještě nějaký prostředek na hydrataci.
Maska se používá jednou týdně na celý obličej vyjma okolí očí a úst.

Maska mě celkem mile překvapila. Pár slupovacích masek už mám vyzkoušeno a tato určitě patří k těm lepším. Pominu-li fakt, že má opravdu zvláštní vůni, myslím, že za vyzkoušení stojí. Cena výrobků také není nijak závratná. A já se nebudu bránit i dalším produktům této firmy. HH čerpá z přírody a tomu jsem já nakloněna a vždy raději sáhnu po takovémto produktu než po chemií naplněném kelímku/tubě, který mé pleti nikterak neprospěje. Mám citlivou plet, proto musím být obezřetná.

Znáte tuto značku? Zkoušeli jste nějaký výrobek?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

eleonen

Blogo-sféra byla nejprve jen odreagováním, postupem času jsem pravidelně navštěvovala a vyhledávala. Mám ráda cesty daleké i blízké, knihy všemožných žánrů a zvířecí svět. Zajímám se o kosmetiku a nakupování.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.