24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Recenze: MUA kosmetics

10.03.2013
Fairychair
Můj blog je plný především kosmetiky, snažím se ale i o lifestylové a módní příspěvky.

Makeup Academy

Makeup Academy je britská kosmetická značka, proslulá svými velmi nízkými cenami. U nás by se dala srovnat s kosmetikou Elf. Často na jejich stránkách narazíte na akce (20%, 50%, poštovné zdarma atd).
I já jsem při jedné z těchto akcí nakoupila, bohužel balíček mi nedošel. Po dvou měsících jsem napsala na zákaznický servis a do týdne mi byl doručen náhradní. Dávám tedy plus, za bezvadné jednání.

93c58b31-7ee7-4343-a2fc-b1395df0e721


Rtěnky
Stojí jednu libru a já mám odstíny 5 a 7 z čehož mě tedy jedna hodně zklamala, nečekala jsem takovou "bárbínovskou" růžovou. Druhá mi docela vyhovuje. Upozorňuji tedy, že fotografie na stránkách podle mého neodpovídají reálu. Konzistence není nejhorší, ale nečekejte extra výdrž, nebo hydrataci. Co mě ale zaujalo je, že na konci rtěnky je malé odšroubovávací víčko, v kterém je ta samá rtěnka. Všimla jsem si toho vlastně náhodou, když se nějak samo odšroubovalo.
Každopádně bych znovu nekoupila.

672e6e32-d8c0-4500-8985-ba7162d2b4ff

Tužka na rty
Konturka mi také přišla v bárbínovské barvě, takže také nevyužiji. Obsahuje ořezávátko a jelikož ji chci poslat dál tak jsem ji bohužel nezkoušela.

Řasenka
Tahle řasenka je vážně dobrá, umělý kartáček, který mi vyhovuje řasy odděluje a neslepuje. Vytváří poměrně přirozený look, takže je super pro všechny co nemají rády moc barvy na řasách. Výdrž je skvělá, neobtiskává se ani nerozmazává.
Doporučila bych.

Báze pod stíny
Připomíná, jako většina primerů, tekutý korektor. Stačí ji troška a ano, myslím, že docela funguje. Ale nějaký super držák na párty to není.
Znovu bych už také nekoupila.

Linky ve fixu
Hrůza! Předtím jsem měla od Elf, které byly minimálně 120x lepší! Tyhle se nanášejí tak špatně, jako když malujete voskovkou na vodovky, nedrží, rozmazávají se.
Za mě palec dolů a rozhodně nedoporučuji.

Balzám na rty
Balení, odstín i parfermace je dobrá. Líbí se mi. Ale není to žádný super balzám na regeneraci. Spíš takové to mazátko, co neurazí, ani nenadchne.
Za ty peníze bych si koupila normální pořádní lůj na rty. Takže znovu už nee.

Takže mé zkušenosti s MUA nejsou dobré a s výrobky nejsem ani spokojená. Neobjednala jsem si jejich přeslavné napodobeniny Naked, protože snad jednou si (po nejlepších zkušenostech s Urban Decay) pravou Naked pořídím. A za plné ceny, které jsou sice velice nízké bych také neobjednala. Podle mě je to kvalita odpovídající ceně.. no možná ani to ne.. Ceny si už, vzhledem ke slevě, nepamatuji. Avšak celý nákup mě nevyšel ani na 200 Kč s poštovným.

Co Vy a MUA? Jste spokojené?

XOXO FairyChain

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Fairychair

Můj blog je plný především kosmetiky, snažím se ale i o lifestylové a módní příspěvky.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.