24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Vánoční pohoda podle andílků Victoria’s Secret 2014

20.12.2014
GetTheLouk
GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!

Vánoce jsou svátky klidu, míru a pohody. Takže zní nanejvíc logicky, že se musíme cítit pohodlně. A k tomu nám dopomáhej makeup. Ámen. Zní to možná povrchně, ale já osobně nevidím nic špatného na tom, že mi zvedne náladu zlatý třpytivý stín nebo, že jsem ráda, když můžu po ránu korektorem zamaskovat ty čtyři zoufale chybějící hodiny spánku. Ono, kdo by nebyl, viďte?


Někdy se ale těžko hledá inspirace pro tyhle formální chvíle na přehlídkových molech, červených kobercích nebo ve videoklipech hvězd. Pravda, JLo a Iggy Azalea v klipu své písně Booty potěšily většinu zastánců nevinných makeupů. Ale většinou se celebrity u zdi moc nedrží, což je asi možná důvod, proč tak moc milujeme stalkovat jejich nalíčené tváře.

I tak je tu ale někdo, kdo každý rok nastaví trend přirozeného líčení, někdo, koho obdivuje celý svět za svůdné, ale přitom nenápadné oči. Andílci Victoria’s Secret. Její fashion show sleduje celý svět, protože umí zaujmout i někoho, koho promenáda modelek sem a tam nebaví.

Mně baví koukat především na líčení.  Ono je tak nenápadné, že z přehlídek člověk nic moc nevyzkoumá, ale z pozdějších fotek už pak ano. A i když nejsou všechny slečny nalíčeny stejně, jak tomu často na přehlídkách bývá, lze si z toho odnést nějaký obecný tip – třeba mě zaujala lehká zlatá na víčku v kombinaci se sněhově bílým projasňujícím stínem kolem slzného kanálku. To je naprostá pecka! A přitom působí jemně, žensky, nic přehnaného.

Zbytek oka dělejte tak, jak vám to sedne, každé líčení má být o vás a o tom, co vás dělá šťastné a spokojené. Já se poddala náznaku kočičího tvaru líčení, miluju ho tak jako tak. Někdy teda i v černém provedení, ne jen světloulinkou hnědou, ale kočičí ocásky stínů podle mě nikdy nic nezkazí. A rozhodně ne Vánoce! Zlatá i sněhová se k téhle chvíli skvěle hodí, a pokud si potrpíte na přirozené líčení, tak doporučuju strávit svátky ve stylu Victoria’s Secret andílků! Hezké svátky vám všem a hodně štěstí a zdraví do nového roku!

Komentáře

Blogerky.cz 21.12.2014 16:08

Krásný

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

GetTheLouk

GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.